Hoppa till innehåll

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Alingsås

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Katrine Buskhe berättar:

Välkommen till vårt fina och snart ombyggda Apotek Hjärtat ICA Maxi Alingsås i Vimpelns köpcentrum, öppet 7-22 alla dagar! Om du letar efter en hjärtlig arbetsplats med härliga kollegor och utveklande miljö har du hittat rätt!

Här möts du av Vimpelns fantastiska läge vid sjön Gärdsken, lättilgängligt i Alingsås och ett stenkast från Alingsås station med goda kommunikationer till Göteborg och grannkommuner. Apoteket har ett attraktivt läge för kunderna såväl som för anställda med bra parkeringsmöjligheter och närheten till ICA Maxi och överiga butiker i Vimpeln. Hos oss får du blandningen av ett större apotek med högt kundflöde och många kollegor men även specialfallen och stamkunderna som en mindre enhet kan erbjuda. Perfekt för dig som är erfaren eller för dig som är ny och vill utvecklas!

Vi har en stor varierad kundkrets med allt från barnfamiljer till pensionärer, de som har enstaka förskrivningar och dom som har långa läkemedelslistor. Vi hanterar även många rekvisitioner, licenser och extemporebeställningar. Gemensamt för alla våra kunder är att de kommer till oss för vårt hjärtliga och professionella kundmöte!

För mig som chef är det viktigt att skapa en härlig arbetsmiljö där alla jobbar mot samma mål, har nära till skratt och att alla bidrar till en positiv och lösningsorienterad stämning. Jag lägger även stor vikt vid att man ska kunna kombinera arbete och privatliv.

Hos oss får du härliga kollegor, en rolig arbetsdag och omväxlande arbetsuppgifter!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

Kontaktperson: Katrine Buskhe, 0702787420

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se