Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Konstruktör till globalt teknikbolag i Alingsås!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en idérik och framåt person med en passion för konstruktion? Vill du vara en del av ett innovativt team som utvecklar framtidens lösningar inom elektrifiering i Sverige? Vi söker nu efter en engagerad konstruktör till ett globalt teknikteam i Alingsås. Här får du möjlighet att arbeta agilt med spännande projekt inom produktutveckling och vara en nyckelspelare i bolagets framgång. Är du redo för nästa steg i din karriär - sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.



Om tjänsten

I denna roll blir du en del av ett mindre, tajt och dedikerat utvecklingsteam som arbetar globalt och i nära samarbete med fabriken i Alingsås. Teamet består idag av fem personer, inklusive chef, och de arbetar med en bred variation av mekaniska lösningar för kabelskåp och andra produkter inom elektrifiering. Just nu pågår ett stort projekt där de utvecklar och uppdaterar deras befintliga produkter, vilket ger dig möjlighet att delta från konceptfas till färdig prototyp.

De har nyligen anammat ett agilt arbetssätt med tvåveckorssprintar och täta avstämningar. Här får du utrymme att påverka och bidra med egna idéer, samtidigt som du får stöd av erfarna kollegor som tar ansvar och samarbetar för att uppnå gemensamma mål.

I rollen som konstruktör kommer du att arbeta både självständigt och i team. Du sitter i samma lokal som fabriken samt testavdelningen, vilket gör att du har direkt tillgång till den kompetens och support som behövs för att lyckas. Till en start önskar de att du arbetar 100% på plats i Alingsås, men så fort du kommit in i rollen och teamet finns möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan.

Du erbjuds

  • En möjlighet att utvecklas inom ett globalt bolag
  • Delaktighet i ett mindre team där nytänkande idéer uppmuntras
  • En dedikerad konsultchef som ser till din utveckling och välmående på arbetsplatsen


Arbetsuppgifter
  • Konstruktion och utveckling av mekaniska lösningar för kabelskåp och liknande produkter
  • Testning av prototyper i vårt interna labb tillsammans med vårt team
  • Delta i projekt från konceptfas till färdig produkt
  • Dagliga avstämningar och planering inom ramen för agila arbetssätt
  • Nära samarbete med fabrik och andra avdelningar för att säkerställa produktens kvalitet och funktion


Kvalifikationer
  • Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom mekanik eller konstruktion
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet som konstruktör
  • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av CAD, fördelaktigt har du arbetat med CREO

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med konstruktion av plast
  • Erfarenhet av PLM-systemet Windchill

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
  • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se