Hoppa till innehåll

Nyexaminerad fastighetsmäklare till Ale

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du precis tagit examen och undrar vart du ska börja din framtida karriär som mäklare? Då har du hittat rätt! Svensk Fastighetsförmedling söker nu en nyexaminerad mäklare till Ale.

Om dig

Vi ser gärna att du nyligen tagit examen från fastighetsmäklarutbildningen och vill kickstarta din karriär på rätt ställe! För att trivas i rollen som mäklare hos oss tror vi att du är engagerad och nyfiken på att snabbt komma i gång som mäklare. Som en del av Svensk Fastighetsförmedling ser vi det som avgörande att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta, utveckla och att utvecklas ihop som ett team.

Kvalifikationer

  • Har slutfört fastighetsmäklarutbildning och ansökt/fått sin registrering
  • Är mån om sin personliga utveckling och vill vara en viktig spelare i vårt framgångsrika lag.
  • Fokuserar på att nå uppsatta mål och motiveras av att överträffa kundens förväntningar.
  • Meriterande om du redan startat din karriär som mäklare men inget krav.

Vi ger dig tillgång till

  • Marknadens största kundregister, ett lukrativt område och tyngden av att tillhöra ett etablerat och välkänt varumärke med 85 års branscherfarenhet.
  • Vår framgångsrika försäljningsmetod (samt kontinuerlig kompetensutveckling), moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning till förfogande.
  • En stark gemenskap och väletablerad erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt.

Vi ger dig dessutom goda förutsättningar och verktyg för att du ska lyckas som mäklare. Detta genom att vi ligger i framkant vad gäller förändringar för att möta framtidens barriärbrytande mäklartjänst. Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten, är du varmt välkommen att slå en signal eller skicka in din ansökan.

Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.

Om Svensk FastighetsförmedlingSvensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja med 1250 medarbetare. Vårt huvudkontor är beläget i centrala Stockholm på Vasagatan 28. Här arbetar 40 kollegor tillsammans för att stötta våra 230 bobutiker. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas i din roll och vi har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som medarbetare hos oss har du bra förmåner och du erbjuds delägarskap i koncernen. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se

Läs mer om oss härhttps://jobb.svenskfast.se/

https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (81 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se