Hoppa till innehåll

Fastighetsmäklare till Svensk Fast Ale

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Svensk Fastighetsförmedling letar nu efter en vass mäklare som vill ansluta till vårt team i Ale.Hos oss skapar vi framgång tillsammans genom att erbjuda ett stöttande team, tydligt ledarskap, gedigen lokalkännedom och de mest effektiva verktygen för att du ska kunna fokusera på ditt mäklaruppdrag.

Vi söker dig som är affärsdriven, engagerad och tävlingsinriktad! Hos oss finner du kollegor med en passion för att utveckla och driva varje affär till den bästa. Vi är marknadsledande på orten där vi jobbar lokalt och nära våra säljare och köpare.

Vi söker dig som är:

 • Du är registrerad fastighetsmäklare alternativt i slutskedet av din utbildning till fastighetsmäklare
 • Vilja att överträffa kundens förväntningar

  Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Det viktigt är att du är mån om din personliga utveckling och vill vara en viktig spelare i vårt framgångsrika och framåtlutade lag.

  Hos oss fokuserar vi på att uppnå uppsatta mål samtidigt som vi har roligt på jobbet. Vi söker dig som är driven, lyhörd, social och en lagspelare. Vi tror att du trivs i en kultur som präglas av högt tempo, affärsmässighet, laganda, tydliga mål och glädje.

  Det vi erbjuder dig är bl.a.flexibilitet, ett stabilt ledarskap och de bästa verktygen för att du ska kunna fokusera på just det du är utbildad på - att vara mäklare.

  Vi erbjuder:

  • Marknadens största kundregister, ett lukrativt område och tyngden av att tillhöra ett etablerat och välkänt varumärke med 85 års branscherfarenhet.
  • Vår framgångsrika försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning till förfogande.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling.
  • En stark gemenskap och väletablerad erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt.

  Vi strävar efter att ligga i framkant för att möta framtidens krav på en banbrytande mäklartjänst. Om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig tillFranchisetagare Johan Erikssonpå johan.eriksson@svenskfast.seellerrekryterare Ludvig.grapengiesser@svenskfast.se – vi ser fram emot att lära känna dig!

  Om oss:Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi är stolta över att flera år i rad ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som medarbetare erbjuds du löpande utbildningar, unika verktyg och möjligheten till delägarskap. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se.

  Läs mer om oss här

  https://jobb.svenskfast.se/

  https://www.facebook.com/svenskfastkarriar/

  https://www.instagram.com/livetpasvenskfast/

  Är du inte fastighetsmäklare idag? Läs då mer om Mäklarskolan https://jobb.svenskfast.se/pages/maklarskolan

  Ansök nu

  Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

  Sök jobbet
  Ansök senast
  14 september 2024 (82 dagar kvar)
  Ansök nu

  Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se