Hoppa till innehåll

Glad 26-åring tjej söker en personlig assistent, är det kanske du?

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jag är en 26 årig tjej som har en CP-skada. Det innebär att jag behöver hjälp med det mesta i vardagen och med annat som jag tycker är kul. Det kan vara allt från bad, fotbollsmatcher, Summerburst och andra fritidsaktiviteter. Jag gillar också att bada, träna på gym, gå på stan, lyssna på musik, se på film och läsa böcker.

Att träna motorik och kommunikation är två viktiga delar för min utveckling. För kommunikationens skull skall du tala god svenska och vara lyhörd för signaler.

Jag söker dig, Kvinna, som drivs av nya utmaningar och som har ett öppet sinne. Om du är flexibel och engagerad samt har viljan att förändra är du välkommen att ingå i vårt team där du får kontinuerlig fortbildning/handledning. Viktigt att inte vara rädd för den nya tekniken då det förekommer en del tekniska hjälpmedel.

Jag vill att Du som söker denna tjänst ska vara mogen, ansvarsfull, lyhörd, driftig, påhittig och mycket engagerad i ditt uppdrag. Respekt är ett nyckelord som jag vill skall genomsyra ditt sätt att se på yrket som personlig assistent.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Du skall vara ett stöd för mig i min vardag då jag behöver din hjälp för att få allting att fungera som jag vill. För att jag skall få kontinuitet i min personliga assistans vill jag att din önskan om att få tjänsten är långsiktig.

Du bör vara mellan 20-40 år och bo i närheten av Ale kommun (jag bor ca 20 minuter från centrala Göteborg med pendeln).

Du bör ha erfarenhet av omsorgsyrken och tidigare arbetat som personlig assistent och kunna teckenspråk, detta är dock inget krav.

Det är viktigt att du inte har några fysiska besvär med rygg och axlar eftersom jag behöver hjälp med daglig livsföring såsom av - och påklädning, hygien, förflyttning mellan olika hjälpmedel samt när jag tränar och simmar.

Arbetstiden är förlagd till hemmet men kan även ske på annan plats.

Det är dygns pass

Tjänstgöringsgraden är till att börja med på timmar men kan absolut utökas om allt fungerar bra.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se