Hoppa till innehåll

Maskinoperatör

Sista ansökningsdag
04 december 2024 (37 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i en produktion tillsammans med ett härligt team? Är du nyfiken, samarbetsvillig och vill få möjlighet att utvecklas inom ett spännande bolag? Just nu söker vi en maskinoperatör till MAFA i Ängelholm! Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställning direkt hos MAFA.


Rollbeskrivning
Nu söker vi en driven maskinoperatör med kunskap av att programmera kantpressar, stansmaskiner och robotar. Dina dagar kommer bestå av mycket samarbete med kollegor för att se till att produktionen flyter på som den ska. Detta är en perfekt möjlighet för dig som arbetat som maskinoperatör eller i liknande roll och vill ta nästa kliv för att lära dig mer och få mer ansvar. 

Din uppgift är primärt att ansvara för daglig drift av maskinparken och vara behjälplig med uppgifter som rör MAFAs produktion. Du ansvarar också för att produktionen håller den kvalité som utlovas och att det finns en bra stämning i teamet. Vi söker därmed efter en självgående och initiativrik person med teknisk bakgrund som gärna arbetat som maskinoperatör och har programmerat maskiner tidigare. 

Erfarenheter och personliga egenskaper
Som person är du driven och vill utvecklas i din roll. Fortsättningsvis motiveras du av problemlösning och att hitta kreativa sätt att tackla utmaningar. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper samt tekniskt intresse och en god social förmåga för att gemensamt finna lösningar och sträva mot ett mer effektivt arbetssätt. 

Ytterligare ser vi gärna att du är prestigelös och ödmjuk i din roll för att kunna lära sig av sina medarbetare då vi idag har ett team med väldigt lång erfarenhet. 

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av industri- och tillverkningsindustri
  • Truckkort
  • Körkort
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande 
  • Erfarenhet av arbete med stansmaskin, kantpress och robotar (Amada samt ABB och Jaskawa) inkl. programmering
  • Erfarenhet av affärssystem. MAFA arbetar i Jeeves
  • Traverskort
Arbetstiderna är måndag-torsdag 7.00-16.30 och fredagar 7.00-12.15

Om MAFA
MAFA är Sveriges ledande tillverkare av silos till unika specialanpassade anläggningar för affärsområdena lantbruk, industri och bioenergi. Mer än 50% av tillverkningen går på export. Kombinationen av modern produktionsteknik och hög teknisk kompetens resulterar i innovativa produkter och lösningar för lagring och hantering av bulkvara. Läs gärna mer på företagets hemsida, www.mafa.se

Företaget startades redan 1958 av Gusten Andersson. 1978 tog Mats Andersson över som ägare på MAFA, vilket han var fram till 2023 då Mats döttrar Ellen och Johanna tog över som ägare. MAFA har under Mats tid som ägare utvecklats till ett företag med stor erfarenhet och tradition av silotillverkning och materialhantering av bulkvara. MAFA är idag marknadsledande tillverkare av silo i Sverige, med mer än 50% av tillverkningen på export. Idag är vi leverantör av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar med allt från projektering till montering. En sak är dock oförändrad sedan 1958, MAFA erbjuder fortfarande enkla men geniala lösningar för lagring och hantering av bulkvara.

MAFA erbjuder
En tjänst i ett personligt företag som sedan starten 1958 präglats av omsorg av såväl medarbetare som produkter och kunder. I denna tjänst blir du den av ett bolag som gör många aktiviteter tillsammans och där du blir belönad för ditt arbete. Utöver detta erbjuds du ett förmånligt friskvårdspaket samt en arbetsplats som arbetar för en jämställd och hälsosam arbetsmiljö. 

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Martin Jörhov på mjo@jksgroup.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se