Hoppa till innehåll

Behandlingsansvarig till K-rehab i Älvkarleby

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingsansvarig på K-rehab. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Om tjänsten
Vi söker nu två behandlingsansvariga till våra respektive HVB-verksamheter K-rehab Alpha och Alvina i Älvkarleby. Målgruppen är vuxna med missbruksproblematik och psykisk ohälsa. Alpha har främst män som målgrupp och Alvina tar endast emot kvinnor. Uppdragsgivare är socialtjänsten och vuxenpsykiatrin. Metoden är KBT och arbetssättet teambaserat. Samarbete med läkare, psykolog, sjuksköterska, socionom, terapeut och behandlingspedagoger är en del i det dagliga arbetet.

I rollen som behandlinsansvarig kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- samordna behandlingsarbetet kring de klienter du ansvarar över
- rapportera och dokumentera i flera it-stödsystem
- ha dialog med externa kontakter så som exempelvis myndigheter'

Som behandlingsansvarig är du tillsammans med kontaktpersoner ansvarig för att klienternas behandlingsplanering bedrivs på ett strukturerat och kvalitativt sätt. Du förväntas driva verksamheten framåt behandlingsmässigt enligt Humanas övergripande mål och strategier


Vem är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. Arbetet kräver även att du är trygg, balanserad, stresstålig och har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Du har en god förmåga att samtala med klienterna samt att skapa bra relationer. Du ska vara ansvarstagande och med ett empatiskt förhållningsätt vara tydlig och kunna sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är både flexibel och initiativrik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Du är utbildad socionom, beteendevetare eller har annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig.

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av arbete inom behandling för vuxna inom målgruppen
- har erfarenhet av KBT, DBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod
- har erfarenhet av dokumentationsarbete och läkemedelshantering
- tidigare har erfarenhet av en chefs eller samordnande funktion, alternativt om du har/haft ett utökat ansvar inom kvalitetsarbetet inom likvärdig verksamhet
 

Tjänstgöringsgrad och arbetstider: 100%, måndag-fredag, dagtid.
Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.



Så brinner du för den här målgruppen och vill vara med och göra skillnad så sök den här tjänsten!
Sista ansökningsdag är den 30 september, vänta inte med din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se