Hoppa till innehåll

Junior tekniker med intresse för innovativ försvarsteknologi

Sista ansökningsdag
01 mars 2025 (169 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten:

Nu finns möjligheten att arbeta med innovativ försvarsteknologi med placering iÄlvdalen.Arbetet varierar mellan fältarbeteoch kontorsdagar beroende på väderförhållanden. Tillsammans med ytterligare en teknikerfår du möjlighet att testa, utvärdera och ta fram processer för utrustningen. Resor till Stockholm för utbildning förekommer.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med teknisk utbildning och grundläggande kunskaper inom mekanik. Du gillar att arbeta praktiskt, samt är öppen för att arbetabåde inomhus och utomhus. Som person har du ett gott säkerhetstänk och är noggrann.Rollen kräver B-körkort.

Om företaget:

Företaget är en del av en större koncern som är ledande inom försvars- och säkerhetslösningar. De erbjuder en innovativ och dynamisk arbetsmiljö med fokus på teknisk utveckling och avancerade projekt. Här får du möjlighet att bidra till banbrytande teknologiska lösningar i en framåtblickande organisation.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Den här tjänsten är en del av Xameras talangprogram, Xamera Talent. Här har företaget har valt att investera extra i just dig och din personliga utveckling.

Kontaktperson: linnea.palsson@xamera.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se