Hoppa till innehåll

Servis- och barpersonal Lilla Vildt Idre Fjäll

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lilla Vildt är en restaurang på Idre Fjäll med lokal profil, här försöker vi jobba med närodlat och relationsmat, både i mat och dryck så långt det går. Med en hög gastronomisk ambition eftersträvar vi att jobba både med mat, dryck och varandra på ett avslappnat sätt. Vi vill i vinter hitta dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Inför kommande vintersäsong behöver vi utöka vår personalstyrka med fler härliga kollegor som vill vara med och driva, underhålla och servera våra gäster i matsal och bar.

Vi är en liten restaurang där vi jobbar nära varandra, vi värdesätter en varm atmosfär och en öppen kommunikation genom hela teamet.

Vi söker dig som har ett glatt humör, är social och driven, serviceminded och har ett öga för detaljer, du bör ha jobbat med à la carte-servering tidigare men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för yrket och tycker det är roligt, hos oss finns goda chanser att få utvecklas inom många olika områden för den som önskar.

Du bör vara en lagspelare och ha god kommunikation med dina övriga kollegor, såväl som i servisen som i köket, samarbete är ledord hos oss och allas gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.


B-körkort och bil är inget krav, men underlättar så du lätt kan ta dig till och från jobb.

Vi är väldigt måna om att hitta rätt person som passar in i vårt team .


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Jobbet sträcker sig från dec till april.


Som anställd hos oss får du liftkort, spårpass och gymkort, rabatt på boende för familj och vänner, och förmånliga priser i restauranger och butiker. Vi kan även hjälpa till att förmedla personalboende till dig som behöver det.

Skicka ansökan till simone@lillavildt.se och använd Vintersäsong som rubrik


Skicka din ansökan till simone@lillavildt.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se