Hoppa till innehåll

Restaurangchef till Lilla Vildt Idre Fjäll

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lilla Vildt är en restaurang på Idre Fjäll med lokal profil, här försöker vi jobba med närodlat och relationsmat, både i mat och dryck så långt det går. Med en hög gastronomisk ambition eftersträvar vi att jobba både med mat, dryck och varandra på ett avslappnat sätt. Vi vill i vinter hitta dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Inför kommande vinter söker vi en mat- och vinälskande Restaurangchef!

Vi värdesätter kvalitet, god service och en varm atmosfär hos oss, vi är en liten restaurang där alla jobbar nära varandra, något som gästen uppskattar.

Vi ser att du uppskattar det där lilla extra och har ett genuint intresse för mat- och smakupplevelser. God kunskap inom vin och dryck, och en längtan efter utveckling och fjällen!

Som Restaurangchef hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för driften av vår restaurang. Du planerar, organiserar och ansvar för delar av beställningar, du har även ett nära arbete tillsammans med köket och dina chefer. Du har det yttersta ansvaret för gästens restaurangupplevelse och arbetar aktivt med dina kollegor för att hålla en hög standard för gästupplevelsen. Du ansvarar, tillsammans med din chefer, för att skapa en positiv miljö både för kollegor och gäster.

Vi är ett litet team där vi jobbar nära varandra, vi värdesätter en varm atmosfär och en öppen kommunikation genom hela teamet.

Vi ser att det är fördelaktigt om du jobbat med en liknande tjänst tidigare, eller är redo att ta nästa steg, men viktigast är att du är rätt person för oss.

Som anställd hos oss får du liftkort, spårpass och gymkort, rabatt på boende för familj och vänner, och förmånliga priser i restauranger och butiker på hela fjället. Vi kan även hjälpa till att förmedla personalboende till dig som behöver det.

Jobbperioden sträcker sig över vintersäsongen, vilket blir från december till april, tjänsten är på 75%-100%. Du bör även ha B-körkort och tillgång till bil så du enkelt kan ta dig till- och från jobbet.

Skicka din ansökan till simone@lillavildt.se, använd Restaurangchef Vintersäsong som rubrik. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på samma mejl som ovan.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se