Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker Source Leader på IKEA Industry Älmhult AB

Tror du på enkelhet och våga vara annorlunda? Det gör vi också och vi vet att det är en stark bidragande orsak till att vi har glada och nöjda kunder. Drivs du av att arbeta tillsammans för att hitta bättre sätt? Får du energi av att vara där det händer och får saker gjorda ?

Tror du, precis som vi, på att skapa en bättre vardag för de många människorna, att värna om människorna och vår planet? IKEA:s värderingar är hjärtat och själen i IKEA-kulturen. De formar hur vi agerar, vad vi gör och hur vi beter oss.

Vi

IKEA Industry Älmhult AB bidrar med mer än 200 engagerade, jordnära och fantastiska medarbetare som årligen tillverkar ca 5,2 miljoner lackerade fronter till möbler, främst kök. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där kvalitet i varje steg och process är en del av vårt Lean-arbete. Det kallar vi IPS , IKEA Production System. Vi strävar efter en arbetsplats med mångfald för att öka kreativiteten och göra saker annorlunda med värde för våra kunder.

Älmhult – hjärtat av IKEA, det är här vår kultur och våra värderingar formades och fortfarande utvecklas. Det är en smältdegel av många olika nationaliteter och kulturer. Förutom IKEA Museum, IKEA Hotel, IKEA varuhuset och många andra platser att lära sig och träffas, finns Aktivitetshuset, som är en mötesplats och fritidsanläggning med massor av möjligheter för IKEA-medarbetare och deras familjer. Om du pendlar till Älmhult finns både tåg och bussar att tillgå.

Din roll

Som Source Leader utvecklar du våra inköpsprocesser, förhandlar villkor och priser samt köper Du in indirekt material. Du ett kommer att vara en del av Supply team och rapportera till vår Supply Chain Manager.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med många interna och externa kontakter i en stor global organisation. Med IKEA kan du öppna upp för en fantastisk karriär och utvecklingsmöjligheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Ansvara för förhandlingar av avtal och priser för indirekta inköp.
  • Leda, utveckla och implementera policys och inköpsrutiner
  • Verkställa inköp inom ramen för vår inköpsstrategi, budget, prognos, avtal och regelverk.
  • Utveckla strategier för kostnadsreduceringar.
  • Utveckla goda, värdeskapande och effektiva leverantörsrelationer.
  • Ta fram inköpsbudget och prognoser.
  • I samarbete med centrala inköp driva inköpsstrategier, val av leverantörer och förhandlingar.
  • Bidra till ett stark kostnadsmedvetenhet hos våra partners, leverantörer och medarbetare

Vem är du och vilka kvalifikationer krävs?

Vi söker en person med erfarenhet från inköpsarbete, avtalsskrivning och förhandlingsvana i internationella miljöer. Du har en eftergymnasial utbildning inom inköp och/eller längre erfarenhet av liknande befattningar. God datavana i affärssystem och Officepaketet, använder svenska och engelska obehindrat. Resor förekommer tjänsten så du har också ett b-körkort.

Som person är du målinriktad med stor analysförmåga och du arbetar på ett strukturerat sätt. Du har ett öga för helheten, värdekedjan och agerar baserat på höga moraliska och etiska principer.

Du har förmåga att leda, arbeta självständigt och se möjligheter . Ditt affärsmannaskap och kommunikation blir en tillgång i rollen.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det betyder att du, precis som vi tror på att föregå med gott exempel och ta fram det bästa hos andra. Att vi strävar efter att utvecklas så att vi tillsammans är bättre imorgon än vi är idag.

Intresserad?

Har du frågor om tjänsten, kontakta Supply Chain Else Risberg, 070-2478865. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-specialist Malin Svensson, 070-473 25 87. För fackliga frågor, kontakta Unionen Joel Svensson, 076-858 17 41.

Känner du att det här kan bli din nästa utmaning? Passa på att skicka in din ansökan redan idag men senast 2024-09-20. Urval sker löpande och rekryteringen kan komma att stängas när vi hittat rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se