Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad har Shinkansen höghastighetsjärnvägen i Japan, Burj Khalifa i Förenade Arabemiraten, NASAs rymdsonder och havsbaserade vindkraftverk gemensamt? De är utmärkta exempel på konstruktioner med ständiga vibrationer som orsakar påfrestningar på applikationerna, vilket, om de inte säkras ordentligt, äventyrar säkerheten. De flesta ägnar inte en tanke åt att bultar kan lossna – men det gör vi. Varje minut. Varje timme. Hela dagen. Hela året. Vårt löfte att bygga hållbara förbindelser går längre än att bara tillverka de bästa bultteknologierna – vi erbjuder även expertstöd och banbrytande digitala lösningar.

Expander System har installerats mer än två miljoner gånger för att övervinna slitnings- och reparationsutmaningar i maskiner eller utrustning med mekaniska leder. Med pivotpinnar som är centrala för funktionen hos nästan all tung utrustning, specialiserar vi oss på deras design för att förlänga drifttiden, minska stillestånd, förenkla installation och borttagning, samt permanent eliminera slitage på öronbeslag för våra kunder. Expander säljs globalt och tillverkas i Åtvidaberg.

Har du en bakgrund och passion för produktion? Då kan du vara den vi söker! Ta på dig rollen som CNC-operatör.

Du kommer att följa med oss på vår fantastiska resa från vår moderna produktionssite, beläget i Åtvidaberg. Denna position rapporterar till Operations Director och är en del av ett tajt produktionsteam med arbetstid på kvällsskiftet.

Rollen som CNC-operatör

Som vår CNC-operatör kommer din uppgift att vara att rigga maskinerna, programmera och mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.

Din profil

Du har djup kunskap inom CNC tillverkning och produktion inom bearbetning. Du har utmärkt förståelse och fokus på kvalitet.

Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vidare ska du vara målmedveten samt ha fokus på kvalitetskrav

· CNC-utbildning.

· Minst 1 års erfarenhet av verkstadsindustri.

· Erfarenhet av skärande bearbetning (svarv) i CNC-styrda maskiner.

· Flytande i både tal och skrift på svenska.

Meriterande:

· - Truckkort A+B - Erfarenhet av Fanuc

Vad vi erbjuder

· Internationell miljö och dynamisk arbetsplats.

· Möjligheter att utvecklas och växa professionellt.

· Verkligt fantastiska kollegor som vill se företaget och varandra lyckas.

· Modernt och rymlig produktionsenhet i Åtvidaberg.

Hur du ansöker

Vänligen ansök med ditt CV och personliga brev. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt granskar kandidater, dock senast 13 oktober. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Skogh, Operations Director, andreas.skogh@nord-lock.com.

Nord-Lock Group som arbetsgivare Nord-Lock Group är en världsledande tillverkare av säkra och pålitliga lösningar för bultsäkring. Innovativa teknologier i produktportföljen inkluderar Nord-Lock's kil-lås, Superbolt spänningsverktyg, Boltight's hydrauliska spänningsverktyg och Expander-systemets pivotpinne-monteringssystem. Dess globala försäljningsorganisation och internationella partners ger kunderna djupgående expertis och rätt lösning för varje typ av bultsäkringsbehov. Nord-Lock Group är ett enastående exempel på ett företag som lyckas upprätthålla lönsam tillväxt med tvåsiffriga tal. Den totala omsättningen för Nord-Lock Group är över 1,9 miljarder SEK och företaget har mer än 700 anställda. För mer information om oss, vänligen besök www.nord-lock.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se