Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu efter nya medarbetare som vill arbeta på vårt centrallager i Hyllinge för färdigvaror.

I allt vårt arbete på avdelningen strävar vi efter att ”Varje enskild leverans, till vår kund, skall stärka Ecophons varumärke”. Vi vill att du delar detta med oss!

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår bl.a. att köra motviktstruck, posta det material som skall lastas ut samt hantera utlastning. Detta innebär att du plockar ur sändningar ur vårt affärssystem M3, planerar för postning och lagerlägger dessa på pallar och i M3. Du kommer vidare att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter på lagret.

Bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i lagermiljö eller motsvarande. Som person är du en problemlösare som tillsammans med gruppen kan hitta lösningar på de problem som uppstår. God samarbetsförmåga är mycket viktigt, men du behöver också kunna arbeta självständigt. Du måste vara serviceinriktad som person, noggrann och säkerhetsmedveten.

För att klara av arbetsuppgifterna krävs att du har truckkort för motviktstruck B1, B-körkort (eller minst moped klass II). Vidare krävs det grundläggande datorkunskaper eftersom du kommer att arbeta en hel del i vårt affärssystem M3. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska är också ett krav.

Frågor och mer information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Arbetstid är 3-skift.

Sista ansökningsdag är den 15 september, 2024.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Håkan Larsson, Lagerchef, tel. 042-179792. Facklig representant för IF-Metall är Susanne Blid, tel. 042- 179974.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se