Hoppa till innehåll

Erfaren säljare till Gunnar Nilsson Maskin

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Säljare inom Lantbruksmaskiner till Gunnar Nilsson Maskin AB

Gunnar Nilsson Maskin AB söker nu en driven och resultatorienterad säljare av lantbruksmaskiner för att stärka vårt växande team i Åstorp. Har du ett genuint intresse för tunga fordon och maskineroch är passionerad kring att bygga långsiktiga kundrelationer? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Om företagetGunnar Nilsson Maskin AB är ett privatägt företag som är återförsäljare för John Deere. Vårt verksamhetsområde är västra Skåne och Halland. Vi säljer och servar John Deere Lantbruks och Grönytemaskiner m.fl. Vi utgår från tre anläggningar: Åstorp, Eslöv och Getinge. Företaget grundades 1961 och vi är idag 55 anställda och har en omsättning på 350Mkr.

Om rollen

Som säljare hos oss får du möjligheten att arbeta med både nya och begagnade lantbruksmaskiner. Du kommer att ansvara för att etablera och vårda långsiktiga kundrelationer, samt identifiera och erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunders behov. Du ingår i ett professionellt säljteam där du har stort eget ansvar, samtidigt som du samarbetar nära med kollegor för att nå gemensamma mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Försäljning av nya och begagnade lantbruksmaskiner
  • Bygga och upprätthålla långvariga och förtroendefulla kundrelationer
  • Deltaga i produktdemonstrationer, kundevent och mässor

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhetsområde. Erfarenhet inom lantbruk, entreprenad och fordon är meriterande
  • Är lösningsorienterad
  • Är ansvarstagande och van att arbeta både självständigt och i team
  • Har god kunskap om lantbruksmaskiner eller ett stort intresse för att lära dig mer
  • Innehar B-körkort (krav)

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där ansvarskänsla, serviceinriktning och förmåga att bygga förtroendefulla relationer är avgörande för framgång i rollen.

Anställningsvillkor

Anställningstyp: Heltid & tillsvidare

Anställningsort: Åstorp

Start: Enligt ök

Om oss

Gunnar Nilsson Maskin är ett välrenommerat företag inom vår bransch. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och möjligheten att utvecklas inom företaget. För mer information om oss, besök gärna vår hemsida: www.gunnarnilssonmaskin.se.

Ansök nu och ta chansen att bli en del av vårt innovativa och växande team på Gunnar Nilsson Maskin AB!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gunnar Nilsson Maskin AB med Qarat. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och skicka gärna in din ansökan senast den 1 november 2024. För mer information är du välkommen att kontakta Sofia Wargenbrant på 0733 00 86 40 eller sofia@qarat.se. Qarat arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.Om Qarat

Qarat är en komplett leverantör av rekrytering, search/headhunting, samt digitala verktyg inom utbildning och kommunikation online, såsom LeadersAPP.

Vi arbetar med hela rekryteringsprocesser, rådgivare i delar av en process samt med konfidentiella searchprocesser. Inom ledningsgruppsutveckling / grupputveckling erbjuder vi Sveriges främsta konsulter inom området.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se