Hoppa till innehåll

Maskinoperatör till långsiktigt uppdrag i Åstorp

Sista ansökningsdag
22 februari 2025 (162 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Vi söker nu flera nya medarbetare till ett globalt företag i Åstorp, som är en ledande aktör inom tillverkning av byggmaterial. Företaget hanterar både produktion och lagerhållning av sina produkter. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i deras produktion, där du kommer att övervaka och fylla på maskiner, samt utföra både målnings- och plastningsmoment. Uppdraget startar omgående och är långsiktigt med goda möjligheter till fast anställning hos kunden efter 6 månader.

Arbetstider

2-skift - morgon och kväll.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i deras produktion innefattar främst tillverkning av material inom bygg och- träindustri. Arbetet sker vid maskiner, både påfyllning och övervakning av dessa. En del kvalitetskontroller av produkt och avsyning förekommer.

  • Påfyllning av material
  • Övervakning och problemlösning
  • Kvalitetskontroller
  • Plastning och emballering
  • Rapportering i WMS

Profil & bakgrund

Vi letar efter dig som är driven, intresserad och vill hitta en arbetsplats där du kan växa och stanna under lång tid.Du är en person som möjligtvis redan har arbetat som maskinoperatör eller i någon form av produktion eller industri.Du är inte rädd för att arbeta och vill gärna vara delaktig. Utöver de formella kraven så letar vi efter dig med en glad och positiv attityd till arbete! Du är en lagspelare och vill skapa resultat. Vi letar efter dig som är ambitiös men ödmjuk som person.

Krav

  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort och bil
  • Erfarenhet av produktion - gärna industri

Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se