Hoppa till innehåll

Förvaltningssekreterare till Nordmarkens pastorat

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nordmarkens pastorat söker förvaltningssekreterare, tillsvidareanställning 100%

Nordmarkens pastorat består av åtta församlingar. Pastoratet har samma geografiska område som Årjängs kommun. Pastoratets administration är belägen i Årjäng tätort i anslutning till Silbodals församlingshem.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningssekreterare väntar ett varierande och spännande arbete som medarbetare i pastoratets administrativa stab för församlings- och begravningsverksamheten.

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö där administrativa processer har en viktig plats och där du har en viktig roll att utveckla arbetet tillsammans med den administrativa staben.

I arbetet ingår sekreterarskap i kyrkoråd och kyrkofullmäktige. Din roll är där också att stödja förtroendevalda och tjänstepersoner i praktiska frågor kring ärendeberedningsprocessen.

Till tjänsten hör även att biträda kyrkoherden och kyrkogårdschefen i ekonomi och HR frågor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom offentlig förvaltning, juridik eller annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdigt.

Du ska ha god kunskap om de lagar och regler som styr offentlig verksamhet, då ansvaret för begravningsverksamheten är ett uppdrag från det offentliga.

Du har vana att arbeta i digitala miljöer och har en mycket god förmåga att utrycka dig på svenska i båda tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har förståelse och kännedom om Svenska kyrkans uppdrag och verksamhet. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla personligt brev samt CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du sänder ansökan till: nordmarkens.pastorat@svenskakyrkan.se Vi vill ha din ansökan senast 2024-09-27 Kontakt för frågor om tjänsten: kyrkoherde Annika Borg annika.borg2@svenskakyrkan.se, 0573-13601.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se