Hoppa till innehåll

Församlingsassistent till Nordmarkens pastorat

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en engagerad medarbetare till barn- och ungdomsverksamheten!

Om tjänsten. Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Nordmarkens pastorats barn-och ungdomsverksamhet.

Som församlingsassistent är dina arbetsuppgifter att stödja barn- och ungdomsverksamheten med såväl praktiska som pedagogiska uppgifter. Som att leda grupper. Du har förtrogenhet och intresse för Svenska kyrkan och står för kyrkans värderingar. Du är strukturerad och ordningsam samt är duktig på administration. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomsverksamhet, friluftsliv och musik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I arbetslaget finns våra sociala tjänstehundar, som du kommer möta i arbetet. Det förekommer kväll- och helgtjänstgöring. Du arbetar med hela arbetsteamet, men särskilt tätt tillsammans med varandra, konfirmandprästen och diakoniassistenten. B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

Om oss: Nordmarkens pastorat omfattar geografiskt Årjängs kommun i sydvästra Värmland och tillhör Karlstads stift. Pastoratet består av åtta församlingar och nio kyrkor. Välkommen med din ansökan!

Ansökan med personligt brev, CV skickas senast den 27 september 2024 till: nordmarkens.pastorat@svenskakyrkan.se Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

För frågor kontakta:

konfirmandpräst Maria Carlsson maria.carlsson6@svenskakyrkan.se , diakoniassistent Matilda Ström matilda.strom@svenskakyrkan.se eller kyrkoherde Annika Borg annika.borg2@svenskakyrkan

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se