Hoppa till innehåll

Grupp- oh konferensansvarig

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Storlien Högfjällshotell började byggas under 30-talet och har sedan dess varit en plats där många människor skapat minnen för livet. Samtidigt var det i Storlien som Sveriges första skidbacke öppnade och likaså Sveriges första skidskola.

2018 stängdes det inför ägarbyte och vintern 2023 kunde vi öppna igen, nu med renoverade rum men charmen bevarad.

Sedan öppning har antalet företag och privatpersoner som vill boka konferens/ fest/ möten/ aktiviteter ökat för varje månad. Därför söker vi en person som har erfarenhet från att arbeta med hela processen kring en grupp likt detta. Du ska känna dig trygg i att skriva offerter, föra en tydlig kommunikation med gästen både via mail och telefon samt vara den som genomför mycket av det praktiska på plats. Under högsäsong så bör mycket av det praktiska delegeras ut till kockar, servis och städpersonal vilket du blir ansvarig över att göra medan det under lågsäsong blir du som får ordna fika och ställa i ordning lokaler. På så vis är denna tjänst väldigt varierande under ett år. När vi kommit dit vi vill i antalet grupper per år så kommer denna tjänst mest troligt enbart innebära arbete på kontor men tills dess har vi fortfarande en bit kvar.

Utöver erfarenhet ser vi gärna att du

  • är lyhörd för gästens önskemål, som ibland hittas mellan raderna
  • tycker om att sälja och kommer med egna förslag när gästen inte alltid själv vet vad den vill/ vad som blir bäst
  • tycker om att samarbeta mellan avdelningar
  • har en fallenhet för logistik och förstår hur viktigt det är med kommunikation även kring detaljer


Läs gärna på om Storlien och om hotellet innan så du har ett hum om vilka vi är. Vi tillhör Åre kommun men ligger en timme utanför Åre by. Tåget går två gånger om dagen med förbindelse till Åre, Östersund, Sundsvall och Trondheim.

Vi har spännande och stora grupper de kommande åren (t.ex. VM i Trondheim i februari) och ser fram emot att få en ny kollega som hjälper oss ge gästen en mycket bra vistelse i Storlien.


Tjänsten är en säsongsanställning som vi gärna ser blir en tillsvidaretjänst om båda partner känner att samarbetet fungerar bra.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se