Hoppa till innehåll

Åmåls kommun söker - Legitimerad arbetsterapeut

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

David Engkvist, Verksamhetschef på hemsjukvården och bistånd SOL berättar om uppdraget:

Gör skillnad på riktigt – bli en del av vårt passionerade team inom hemsjukvården i Åmåls kommun!

Hos oss i Åmåls kommun sätter vi omtanke och gemenskap främst. Vi söker en engagerad arbetsterapeut som vill vara med och forma en trygg och inkluderande miljö för våra patienter. Här blir du en viktig del av vårt kommunrehab-team, där ditt arbete inte bara uppskattas, utan också gör en märkbar skillnad. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där du får chansen att växa, utvecklas och verkligen göra skillnad – både i ditt eget liv och i andras. Ta chansen att bli en del av något större!

Vad erbjuder vi
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste tillgång och vi vill erbjuda dig fler förmåner utöver din lön. Däribland bra friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och möjlighet att leasa miljöbil. Du har även möjligheter till vidareutbildning inom ditt kompetensområde för att du ska kunna utvecklas hos oss. Läs mer om förmåner som medarbetare hos Åmåls kommun här: Vårt erbjudande!

Ditt uppdrag
Kommunrehab består av fem arbetsterapeuter, fyra fysioterapeuter och en hjälpmedelstekniker. Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare med flera.

Den kommunala hälso- och sjukvården ansvarar för sjukvårdsinsatser, rehabilitering/habilitering och hjälpmedel inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsavdelning. Du kommer att arbeta med professionsspecifika bedömningar och träningar av aktiviteter i det dagliga livet, hjälpmedelsutprovning, intygsskrivning samt handledning och instruktion till patient, närstående och omvårdnadspersonal/personliga assistenter. Vi erbjuder ett mentorskap för att du ska få bästa möjliga start hos oss som nyanställd. På kommunrehab arbetar vi i ljusa, fina och välutrustade lokaler med bland annat behandlingsrum/utprovningsrum, träningskök och gym.

Se gärna vår film om hur det är att arbeta i hemsjukvården: https://www.youtube.com/watch?v=5RAVN3ahekc

Vem är du
Du kommer ha ett nära samarbete med olika professioner, därför värdesätter vi god samarbetsförmåga och att du är flexibel som person. Du har förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vidare är du lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. Utmaningar i det dagliga arbetet ser du som möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Formella kompetenskrav

- Legitimerad arbetsterapeut.

- Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i så väl tal som skrift.

- B-körkort erfordras och digital legitimering såsom Bank ID.  

Meriterande
Det är fördelaktigt om du har erfarenhet och/eller utbildning riktade mot kommunal verksamhet.

Anställningen
Tillsvidareanställning på 100%. Anställningen kan komma att inledas med en provanställning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Arbetsterapeuten är för närvarande placerad vid Hemsjukvården inom välfärd- och arbetsmarknadsförvaltningen. Närmaste chef är verksamhetschef Hemsjukvården.

Ansökan
Vi vet att en inkluderande arbetsplats är en hållbar arbetsplats. Olika bakgrunder, erfarenheter och egenskaper gör oss sammantaget helt enkelt bättre. Så vem du än är - varmt välkommen med din ansökan i form av personligt brev och cv. Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

    

(Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande).

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se