Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Industrimontörer till framtida uppdrag

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vad innebär jobbet?
Vi på Adecco söker kontinuerligt efter fler industrimedarbetare till våra kunder. Tjänsten innebär arbete ute hos en av våra kunder i Umeå. Din arbetsdag kan vara varierande då arbete kan förekomma på olika avdelningar och stationer. Arbetstiderna kan variera mellan dagtid eller 2-skift.

Vem trivs här?
Du som vill arbeta inom industriproduktion och trivs med att arbeta fysiskt. Du gillar troligtvis teknik och du är händig samt ansvarstagande. Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande. Du har B-körkort, tillgång till egen bil och gärna truckkort. Som person är du lättlärd, flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd av Adecco och uthyrd hos en (eller flera) av våra kunder inom industriproduktion. Du blir anställd som ambulerande konsult.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Konsultchef Alex Abrahamsson på alex.abrahamsson@adecco.se

När du skickat in din ansökan får du ett kvitto som bekräftelse. Som en del av urvalsprocessen kommer vi också att be dig att fylla i ett personlighetsformulär. Formuläret skickas till din angivna e-post.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.