Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Erfaren Truckförare/Maskinförare

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om kundföretaget
Vi söker en erfaren truckförare! Du kommer i första hand att bli anställd hos Konsultia och arbeta hos vår kund utanför Skellefteå. Vi söker en person med tidigare erfarenhet från arbete med hjullastare, motviktstruckar eller liknande maskiner. Om du har erfarenhet från att köra motviktstruck är det starkt meriterande!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som truckförare arbetar du framför allt med hantering av tungt gods. Sortering och färdigställande av lass, planering, orderplockning och utlastning av färdiga produkter ingår i det dagliga arbetet. Även lagerhantering med hjälp av ett datasystem som finns i varje truck. Som maskinförare är det också viktigt att du har god datorvana, det ligger mycket ansvar på lagerhållningen och du förväntas ha ett noggrant arbetssätt då arbetet i datasystemet sker löpande för alla förare.

* Krav på B körkort och behörighet för truckkort B2
* Arbetstiderna för truckförarna är heltid med K2-skift (3v rullande schema eftermiddag->förmiddag+helg->ledigvecka)

Din profil
Vi söker en positiv, engagerad och handlingskraftig person. En person som är ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga samt är duktig på att hantera stressiga situationer.


Övrig information
* Startdatum enligt överenskommelse men önskvärt med snabb tillsättning.
* Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning, man förväntas kunna jobba heltid under sommaren.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta konsultchef Maria Berggren på 072-5172604, eller mejla till Maria@konsultia.se


Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18 001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se


Konsultia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna. Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18 001. Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se