Hoppa till innehåll

Sommarjobb på lager

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

SOMMARJOBBA PÅ VÅRT LAGER


Vi söker nu dig som vill jobba med våra vackra produkter på vårt lager under vecka 27-34 i sommar. Arbetstiderna är vardagar mellan 08:30 – 15:00 (med eventuell förlängning i mån av behov).

Som person ska du vara ordningsam, noggrann och gilla lagerarbete och att arbeta i ett högt tempo. Du tar emot beställningar på telefon, och ansvarar för att varorna kommer både in- och ut till våra kunder. Du tar hand om logistiken för både vår butik och e-handel och trivs även med att svara på kundfrågor gällande pågående leveranser.

Du jobbar i en miljö där du ständigt har flera bollar i luften och gillar tempohöjning. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande. För att passa in är du en glad och positiv person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg. Du behöver även inneha B-körkort.

Tjänsten för sommarjobbet rekryteras omgående. Skicka in din ansökan snarast möjligt! Maila CV och ett personligt brev till karin@engelskatapetmagasinet.se

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se