Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb som truckförare/fabriksstädare i Göteborg

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu en social och driven person som vill kombinera truckkörning med städ i sommar. Tjänsten är perfekt för dig som är en van truckförare men som vill prova på något nytt!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter en truckförare/fabriksstädare i Göteborg i sommar. Hos vår kund står service och värdskap i fokus och som ansiktet utåt är du en ambassadör för deras varumärke och därför är det viktigt att du delar dessa värderingar och har förmågan att sätta dig in i kundens behov.

Du kommer arbeta i en stor fabrik och genom att köra städmaskiner & truckar som plockar, skurar, torkar och dammsuger restprodukter kommer du se till så att fabriken hålls i ett rent och städat skick. Du tar ett stort ansvar på arbetsplatsen samtidigt som du samarbetar väl med dina kollegor för att uppnå fina resultat. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckkort samt erfarenhet av att köra truck, gärna motviktstruck.

Övrig information om tjänsten:
- Detta är ett sommarvikariat på heltid under vecka 29-32.
- Innan start kommer du få en betald upplärning i arbetsuppgifterna och vi ser gärna att du är tillgänglig för upplärning vecka 27.
- Arbetstider är kl. 06-15 måndag-fredag.
- Arbetsplatsen ligger i Torslanda.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad då du kan komma att behöva lösa oförutsedda situationer i ditt dagliga arbete. Du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor och det är därför viktigt att du trivs i samarbete med andra och är en person som hjälper till där det behövs. Har du liknande erfarenhet sedan tidigare är det ett stort plus.

Krav för tjänsten är att:
- Du innehar B-körkort då detta är ett krav för att få köra maskinerna inne på fabriken.
- Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
- Har truckkort A1-B4 samt erfarenhet av att köra truck i tjänst.
- Kan jobba heltid v.29-32.
- Har god fysik då arbetet är fysiskt aktivt och innehåller en del lyft.

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Truckförare, Maskinkörning, Städ, Fabriksstäd, Sommarjobb

Sökord: Truckförare, Maskinkörning, Städ, Fabriksstäd, Sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com