Hoppa till innehåll
KLS Ugglarps AB logotyp

Industrielektriker

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Arbetsuppgifter
Som elektriker ingår du i driftgruppen som i första hand jobbar med förebyggande underhåll för att säkerställa driften och minimera driftstopp. Även felavhjälpande underhåll förekommer från stund till annan. Arbetsuppgifterna innebär bland annat service, installation, felsökning samt åtgärdshantering inom el samt installation och felsökning inom IT och automation.



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom både service och industri, samt kunskaper inom IT, automation och styrteknik. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av elarbeten inom industri och särskilt inom livsmedelsindustri.
Du är van att använda med dator för informationssökning, arbetsorderhantering samt rapportering med mera.

Kunskaper i svenska är ett krav.

B-körkort.


Du är:
Prestigelös, lyhörd, stödjande och har god förmåga att organisera ditt arbete, samt har en fallenhet för problemlösning samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras.

Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Du är kvalitetsinriktad med fokus på medarbetare och övriga intressenters bästa. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tycker att det är roligt att arbeta mot gemensamma mål. Det är en självklarhet att du delar och verkar i enlighet med våra fem ledarskapsprinciper.

Arbetstid
Tillsvidare/heltid


Placering
KLS i Kalmar



Lön
Individuell lönesättning baserad på kunskap och erfarenhet.
Vi erbjuder en attraktiv och konkurrenskraftig lön.

KLS Ugglarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om KLS

Matföretaget KLS är branschledande inom svensk köttproduktion med fyra slakterier och fyra chark- och förädlingsfabriker i Sverige och huvudkontor i Lund. KLS omsatte 9 100 MSEK under fjolåret, har 1 750 anställda och samarbetar med drygt 5 000 svenska lantbrukare. KLS är en del av Danish Crown Group.


KLS har anor i den svenska bondekooperationen och har varit en del av den svenska livsmedelsproduktionen i mer än 100 år. Vi tror på det ärliga mathantverket som följer samma principer som hemma i det egna köket. Vi arbetar hårt för en minskad klimatpåverkan, en fortsatt ansvarsfull djurhållning och bra förutsättningar för svenskt lantbruk