Hoppa till innehåll
Kaffekompaniet logotyp

Kaffeälskande säljare

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Malin Lundin
Telefon
Ansök nu
Är du redo att sälja kaffe i världsklass och sprida glädje på samma gång?
Då har vi drömjobbet för dig! Kaffekompaniet söker en kaffeälskande säljare som kan förvandla varje arbetsdag till en smakrik upplevelse.
Om rollen: Som Säljare hos oss kommer du att få jobba med det hållbaraste kaffet på marknaden och sprida doften av nybryggt kaffe till både nya och befintliga kunder.

Din vardag blir full av dynamik där du bygger din egen kundbas men även förvaltar befintliga och gör företag ännu härligare att jobba på genom att servera dem den perfekta koppen.
Du får chansen att bjuda in dina kunder till vårt mysiga rosteri – en plats där smaker och dofter förenas i magi!

Här guidar du dem genom en smakupplevelse som resulterar i deras nya favoritkaffe. Men det stannar inte där! Du hjälper även kunderna att hitta den perfekta kaffemaskinen som gör jobbet enklare och kaffepausen ännu godare.

Vem är du? Vi söker dig som har B2B-erfarenhet, är en problemlösare och en kreativ tänkare.

Du ser möjligheter där andra ser hinder och har ett genuint intresse för mat och dryck – och givetvis, kaffe! Du gillar att möta människor och ser varje samtal som en möjlighet att sprida värme och god smak.
Vad vi erbjuder: Förutom en fantastisk arbetsmiljö där gemenskapen står i centrum, får du tillgång till månadsfrukost, fredagspopcorn, glass under hela sommaren och en arbetsplats där skratt aldrig är långt borta. Vi tar hand om dig och erbjuder en ordentlig introduktion, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och såklart fast lön plus provision. Dessutom har vi kollektivavtal med Unionen, så du är trygg hos oss.

Din ansökan: Låter det här som något för dig? Sluta då leta och sök nu!
Vi intervjuar löpande och har du frågor så tveka inte att höra av dig till vår HR Business Partner på Malin Lundin på malin.lundin@mikosweden.se.
Vi längtar efter att höra från dig – ditt kaffeäventyr börjar här!

Om oss:
Kaffekompaniet ingår i koncernen MIKO Sweden och är ett snabbväxande och etablerat företag inom Office Coffee med lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Skaraborg, Örebro, Västerås och Karlstad. Kaffekompaniet är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade belgiska kafferosteriet MIKO med anor från 1801.

Vi säljer och hyr ut med kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder och sköter rengöring och reparationer av deras utrustning. Men framförallt ser vi till att deras kafferast blir komplett och något att längta efter(till), för vårt motto är "Kaffe ska smaka"!
Kaffekompaniet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kaffekompaniet är en del av det belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Men framför allt ser vi till att deras kafferast blir komplett och något att längta efter(till), för vårt motto är "Kaffe ska smaka gott" Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.