Hoppa till innehåll
PGJ Bygg AB logotyp

Byggnadsarbetare sökes till PGJ Bygg AB i Oskarshamn

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mikael Nyberg
Email
PGJ Bygg AB är ett byggföretag med bas i Oskarshamn. Vi har helhetslösningar till stora som små projekt. Våra projekt har stor variation och vi arbetar inom såväl den offentliga som den privata sektorn.

Vi är engagerade och målmedvetna och föredrar ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer, vilket vi anser är en förutsättning för trygga leveranser.

PGJ Bygg AB består idag av ca 20 anställda som genom engagemang och yrkeskunskap gör vårt företag konkurrenskraftigt och utvecklande.

Vi behöver nu förstärka upp ytterligare och söker därför en engagerad och duktig byggnadsarbetare. Du har erfarenhet av byggnadsarbete samt B-körkort. Yrkesbevis är meriterande. Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter med såväl kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

PGJ Bygg AB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter i ett familjärt företag med korta kommunikationsvägar, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kontakta Mikael Nyberg för mer information om tjänsten.
Mobil: 073-848 35 58
E-post: mikael@pgjbygg.se
PGJ Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren