Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Marknads- och försäljningschef

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Norrbottens starkaste klubbmärke ska bli ännu starkare. Nu finns chansen att bli en viktig lagspelare i Luleå Hockey där du får chansen att vara med och bidra till nya segrar på isen.

Vi söker nu en Marknads- och försäljningschef som är beredd att ta sig an framtidens utmaningar!


Om företaget
Luleå Hockey är en stolt medlemsstyrd ideell förening med ca 7 000 medlemmar. Föreningen är en av Sveriges största hockeyföreningar i antalet hockeyspelare. Vi har en tydlig Vision för vårt framtida önskvärda läge och en strategiplan för att nå våra mål.
”Hållbar framgång för Norrbotten” är vår vision. Den visar tydligt vårt fokus. Vi vill att våra elitlag är i toppen av svensk och europeisk hockey. Samtidigt som vi vill vara Sveriges mest hållbara och jämställda förening. Föreningens mission är att bidra med ”Glädje, Passion och Stolthet” i hela Norrbotten.
Koncernen omfattar även helägda dotterbolagen Luleå Hockey Försäljnings AB, Luleå Hockey Utveckling AB och Luleå Hockey Drift AB.
Koncernen har idag ca 100 helårsanställda och omsätter årligen på ca 180 miljoner kronor. Vi har även över 200 engagerade ideella krafter som har en central roll i verksamheten.
Vi söker nu en Marknads och försäljningschef, då vår nuvarande, Peter Jidström, avslutar elithockeyn och återvänder till hemmet i Stockholm.


Dina arbetsuppgifter
Marknads- och försäljningschefen ansvarar och leder försäljningen och det kommersiella utvecklingsarbetet inom Luleå Hockey. I rollen arbetar du tätt tillsammans med övriga delar inom föreningen. I Luleå Hockey gör vi det tillsammans. Du driver försäljning och affärs-/produktutveckling för att finna nya intäktsmöjligheter inom vår partneraffär. En utmaning är att identifiera och utveckla nya vägar inom både privatsidan (digitalisering, lojalisering etc.) och företag (CSR, B2B-nätverk, exponering SoMe etc.).

Försäljningen omfattar:
* Partnerförsäljning företag
* Privatmarknad säsongskort, biljetter
* Souvenirer
* Event
* Restaurang och Kiosker

Du har personalansvar för avdelningens medarbetare och rapporterar direkt till VD.



Din profil
Vi söker dig med ett coachande och kommunikativt ledarskap och som bidrar med arbetsglädje, engagemang och motivation. Du lever enligt föreningens värderingar, ”Vi gör det tillsammans” och ”Respekt och ödmjukhet”.
Vi ser gärna att du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning samt dokumenterad erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Det är önskvärt att du har erfarenhet av hållbarhetsarbete och hur det kan integreras och paketeras i verksamheter. Vi utgår från att du har ett stort sportintresse och gärna erfarenhet från föreningsverksamhet.

Som person så trivs du med både operativt och strategiskt arbete. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer med såväl externa som interna kontakter. Din prestigelöshet tillsammans med din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du kommer passa bra in i Vårat Gäng!


Ansökan
Luleå Hockey samarbetar med vår partner, Clockwork bemanning & rekrytering, har du frågor eller funderingar kontakta gärna Chefsrekryterare Daniel Kalén, 0708-21 53 00.
Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är den 13 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norrbottens starkaste klubbmärke ska bli ännu starkare. Nu finns chansen att bli en viktig lagspelare i Luleå Hockey där du får chansen att vara med och bidra till nya segrar på isen. Vi söker nu en Marknads- och försäljningschef som är beredd att ta sig an framtidens utmaningar!