Hoppa till innehåll

Projektledare

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Aveer AB, en framstående aktör inom IT-konsultation, söker en passionerad ocherfaren projektledare för placering ute hos kund.

Aveer är en IT-konsultfirma som fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa konsulttjänster inom IT- och affärslösningar till våra klienter. Vi tror på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där våra medarbetare kan utvecklas och trivas samtidigt som de får möjlighet att arbeta på spännande projekt och utmaningar.

Konsultrollen hos Aveer passar perfekt för dig som tycker om det ansvar den medför, eftersom den ger dig möjlighet att ta kontroll över din karriär och utveckling. Genom att vara en del av vårt team av konsulter får du chansen att utforska olika branscher och uppdrag, samtidigt som du får arbeta på spännande projekt där din kompetens behövs. Din kompetens kommer att värdesättas och göra verklig skillnad för våra kunder. Som anställd hos Aveer har du förmågan att påverka dina uppdrag och därigenom skapa en arbetsmiljö som passar just dina intressen och ambitioner, samtidigt som du har möjlighet att fortsätta att utvecklas och växa inom företaget.

Vad innefattar rollen?

Som projektledare kommer du att leda och driva ett större projekt inom Microsoft Dynamics 365 F&O. Du kommer att spela en nyckelroll i att planera, koordinera och säkerställa projektets framgång. Din uppgift kommer också att innebära att arbeta nära teamet för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda IT-lösningar.

Vad vi ser hos dig?

  • Minst 5 års erfarenhet av att projektleda komplexa projekt
  • Minst 5 års erfarenhet av att samordna/koordinera olika aktörer och intressenter i komplexa projekt
  • Minst 5 års erfarenhet av att leda och genomföra IT-arkitekturlösningar i komplexa organisationer
  • Minst 5 års erfarenhet av att stötta i frågor som rör samverkan på taktisk och strategisk nivå
  • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
  • Utmärkt problemlösningsförmåga och en stark teamspelare.

Vad erbjuder vi?

En konkurrenskraftig lön och anställning på Aveer AB, där du kommer att vara en del av ett engagerat och kompetent team. Efter avslutat uppdrag ser vi till att du alltid har nästa nya projekt redo för dig. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din karriär samtidigt som du bidrar till spännande projekt som har verklig inverkan.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och har de nödvändiga färdigheterna och erfarenheterna, vänta inte med att söka då rollen tillsätts inom kort. Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team och är övertygade om att din kompetens kommer att vara en nyckel till framgång i detta projekt. Alla behörigheter som nämns ovan måste uppfyllas.

Ansök nu för att inte missa chansen och bli en del av Aveer AB:s framgångsrika resa!

Bemannings-/rekryterings-bolag samt underkonsulter undanbedes.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se