Office Assistant till Svenskt Näringslivs E

Office Assistant till Svenskt Näringslivs E

Om rollen

På plats hos Svenskt Näringslivs EU-kontor i Bryssel kommer du ha ansvaret för att ge bästa möjliga support för att arbetet vid kontoret ska flyta på smidigt. Detta innefattar bland annat att ta emot besökare, ha en överblick kring vilka besök som kommer vilka dagar och samordna de olika kalendrarna. Din roll är spindeln i nätet som ser till att koordinera och erbjuda besökande den bästa möjliga upplevelsen på kontoret. Detta kan innebära allt från att ställa i ordning konferensrum med kaffe och vatten, till att tipsa om de bästa restaurangerna i närheten. När den ena dagen inte är den andra lik så är det viktigt att du trivs i en sådan miljö, du hittar struktur och prioriterar vad du ska göra, naturligt och beslutsamt. Tjänsten är bred och man arbetar högt och lågt, men kärnan i rollen är alltid densamma. Du ska supportera kontoret och alltid ge en förträfflig service.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta men inte vara begränsade till:
  • Ansvar för service på kontoret som helhet
  • Supportera kontorschefen med kalenderhantering och resebokningar
  • Supportera medarbetare på kontoret med resebokningar
  • Facilitera och ge service till alla som kommer in till kontoret
  • Hjälpa till vid events
  • Vara kontaktperson för externa leverantörer
  • Mailhantering
  • Diverse administrativa arbetsuppgifter
Vem är du?

Du är serviceinriktad, tålmodig, flexibel och mogen som person. Du vet hur man hanterar komplexa kontakter i en internationell miljö, exempelvis kontakter med myndigheter. Du kommunicerar väl, både på engelska och svenska i tal och skrift. Om du dessutom kan tala och läsa franska så är detta meriterande.

Du är proaktiv som människa och känner inte igen dig i ordet reaktiv. Du gillar att ligga steget före och ha allt planerat klart innan du ens fått frågan. Du har lätt för att ta till dig information och omsätta detta praktiskt i en dynamisk miljö som också kan vara informationsintensiv. Du är lugn och trygg i dig själv och besitter ett gott självledarskap. Du är självgående och har ett driv i hur du genomför dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Du blir en del av en organisation med det viktiga uppdraget att påverka och förbättra villkoren för företagande i Sverige. Vi arbetar utifrån vår vision - företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd. Du ingår i ett engagerat, socialt och kompetent team med mycket gott arbetsklimat och får ta del av ett spännande och ständigt aktuellt sammanhang i Bryssel. Vi erbjuder våra anställda bra förmåner med bland annat generöst friskvårdsbidrag och försäkringar.

Om Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige och näringslivets ledande opinionsbildare. Vi arbetar för att främja företagens gemensamma intressen, fri företagsamhet, en väl fungerande marknadsekonomi och förståelse för företagandets avgörande betydelse för landets välstånd. Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag. Svenskt Näringslivs EU-kontor företräder det svenska näringslivets intressen och arbetar i nära dialog och samverkan med övriga svenska och europeiska näringslivsrepresentanter i Bryssel. Kontoret deltar i policyformulering och i näringslivets EU-arbete i Sverige gentemot bland annat regeringen, myndigheter och andra aktörer. Arbetet kan röra områden såsom digitalisering, industri, innovation, miljö, handel och arbetsmarknad.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Svenskt Näringsliv med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är på heltid. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Holmberg fredrik.holmberg@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Pace
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.