Partneransvarig Säljare - SOC

Partneransvarig Säljare - SOC

I rollen kommer du att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra.
Som partneransvarig kommer du att ta ansvar för affärsrelationer till befintliga kunder och partners i ditt geografiska område.

Du kommer arbeta med Securitas produktportfölj som innehåller det absolut senaste inom bevakning och säkerhetslösningar med fokuset inställt på fjärrtjänsterna från Securitas Larmcentral (SOC).
Huvudsakligen kommer du arbeta med våra installationspartners, dels med tekniker och dels med företagsledare. 

Arbetet är individuellt och du kommer att ha eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljning.  
Din främsta uppgift är att möta affärspartners, både nya och gamla, och utveckla en god relation till dem. Tillsammans sätter du och teamledaren upp gemensamma mål över den tillväxtresan som ni utvecklar tillsammans. 

Securitas erbjuder dig en tjänst där du planerar dina dagar själv och har därför stor flexibilitet med ansvar för din egen arbetssituation som partneransvarig. I tjänsten ingår förmånsbil och tjänsten kräver körkort med lägst B-behörighet.Kvalifikationer

Vi söker dig som...

  • Är en driven person som levererar resultat. 
  • Är noggrann och lämnar ingenting åt slumpen.
  • Är socialt begåvad, har lätt för att knyta nya kontakter och utveckla etablerade relationer
  • Har goda kunskaper i Office.
  • Har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift

Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten. Meritande är om sökande har tidigare branschvana.

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina kunder att känna sig trygga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: samuel.lagarde@securitas.se.

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan) samt att du inte har några betalningsanmärkningar. Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden sätts individuellt.

Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.