Hoppa till innehåll
Onninen logotyp

Säljare till Onninen Mark & Infra

Ansök nu

Vi söker dig som vill bidra till att ge framtiden rätt förutsättningar! Onninen Mark & Infra är på offensiven och söker flera drivna säljare till Täby.
Onninen Mark & Infra, en del av Kesko Sverige, expanderar genom vårt framgångsrika ”hubbkoncept” där vårt nätverk av regionala hubbar erbjuder ett brett erbjudande av Mark-/VA- och inframaterial samt tjänster som tillsammans med en djup kompetens skapar värde för vår kunders skilda verksamhetsbehov. Våra kunder är anläggnings- och byggföretag som verkar inom Mark och VA.

Vi söker dig som är en erfaren anläggare och dig som är en nyfiken säljare som vill jobba med infrastrukturprojekt med Storstockholm/Mälardalen som marknad.

Är du ambitiös och positiv som är van att kavla upp ärmarna och vill vara med Onninen Mark & Infras fortsatta resa? Då ska du definitivt läsa vidare!

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur samt branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde snarast. Du rapporterar till Platschef.

En dag hos oss
Tänk att varje dag gå till jobbet och få möta nya utmaningar och möjligheter. Så är det hos Onninen Mark & Infra! Ingen dag är den andra lik, så vad erbjuder en arbetsdag hos oss?

Du har en tydlig uppgift - säkerställ att kunderna ser Onninen Mark & Infra som förstahandsvalet inom mark- och VA-produkter samt -lösningar. Du jobbar i ett team bestående av kollegor med djup kompetens inom VA-produkter, mark och anläggningsarbeten och inte minst Onninen Mark & Infras hubbkoncept.

Nyckelord för att lyckas i rollen är affärsmannaskap, intresse och förståelse för kundens verksamhet och marknadens bästa servicenivå.

Då vi bedriver teknisk grossisthandel med kunder inom infrastruktur och anläggning så krävs det ett tekniskt intresse och gärna förståelse för anläggningsföretags processer och verksamhet.

Rollen innebär bl a

  • Hjälpa kunden med projektering, offerter, leverans och uppföljning av material

  • Kundansvar omfattandes av bland annat avtal och prissättning, daglig försäljning, projektförsäljning och leveransuppföljning

  • Nykundsbearbetning är en del av arbetet

  • Försäljnings- och marginaluppföljning

  • Dokumentation och rapportering av aktiviteter

En del resor förekommer i arbetet både inom Stockholmsområdet och övriga regionen.


Vem är du?
Vi tror att du har gedigen erfarenhet av att arbeta ute på fältet med VA-arbeten och att du känner dig redo att jobba i Täby för ett stort och tryggt bolag med kollektivavtal och stabilitet.

För att trivas hos oss måste du vara vaken och nyfiken till ditt sätt och alltid redo att göra det där lilla extra för att dina kunder ska trivas. Du måste gilla högt tempo och att arbeta i team tillsammans med andra erfarna kollegor.

Du motiveras av problemlösning och av att arbeta med ständiga förbättringar och ser det som en självklarhet att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du är en lagspelare med förmåga att planera och driva större projekt tillsammans med kollegorna, och har god förmåga att prioritera baserat på kundens önskemål. Vi ser att du som söker har minst 5 års erfarenhet av arbete mot eller inom anläggnings- eller entreprenadföretag, gärna med kundkontakt i dina vardagliga arbetsuppgifter. Eller att du har erfarenhet från VA-anläggningsarbete, exempelvis som grävare. Du har en avslutad gymnasial utbildning, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande tjänst hos ett offensivt företag som ingår i Kesko Sverige, en aktör med stark värdegrund som värnar om att medarbetare ska utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag om du passar in på ovanstående profil. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna CV och personligt brev i din ansökan.

Kesko tillämpar bakgrundskontroller som urvalskriterie i alla våra rekryteringar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Har du frågor om tjänsten så kontakta Platschef Stefan Söderborg, se kontaktuppgifter nedan

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Onninen på www.onninen.se

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen.

Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1800 medarbetare och vi fortsätter att växa.
Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 39 000 anställda med verksamhet i 7 länder.

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Onninen Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom belysning, elnät, elinstallation, solceller, telekom, mark och VA för proffs. Våra kunder är nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer. På Onninen arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom säljteam.

Vi ger framtiden rätt förutsättningar!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare