Hoppa till innehåll
Ansök nu
Åre Kommun söker nu en Biståndshandläggare till Biståndsenheten! 

Arbetsuppgifter

Handläggning av ärenden enligt Socialtjänstlagen (SoL) samt Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade omfattande av LSS. Handläggningen enligt Socialtjänstlagen avser handläggning av ärenden för äldre samt yngre med funktionsnedsättning och även ärenden inom socialpsykiatri. Ingen jour förekommer i anställningen. Förekommande datorprogram som används är Treserva och Cosmic Link. 

Meriterande: 
  • Minst tre års erfarenhet av arbetsuppgifterna som beskrivits ovan, både LSS- och SoL-handläggning.
  • Erfarenhet av komplexa ärenden med flera samverkansparter.
  • Erfarenhet av handläggning enligt IBIC.
Krav:
  • Körkort B
  • Socionomutbildning, sociala omsorgsprogrammet eller motsvarande högskoleutbildning.
Placeringsort:
Järpen

Anställning och arbetstid:
Kontorstider, heltid och visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland med möjlighet till anställning hos Åre Kommun. 

Tillträde och lön:
Efter överenskommelse.

Övrig information:
Sista ansökningsdag är 2023-05-30 och du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Vi ser gärna att din ansökan innehåller CV, personligt brev och examensbevis. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare