Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Distriktsansvarig säljare till Örebro

Om du är en säljare med hög initiativförmåga som är van vid att driva affärer och gillar att bearbeta nya kunder ska du söka tjänsten som distriktsansvarig säljare till Logisnext.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du vara en del av ett företag med stora framtidsvisioner och potential på den svenska marknaden. Du kommer bearbeta ditt distrikt med att sälja Logisnext premiumtruckar tillsammans med dina säljkollegor och en stark servicekår. Logisnext ingår i Mitsubishis globala koncern. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning samt att utveckla våra befintliga kunder.

Som säljare hos oss blir du en nyckelspelare som kommer vara delaktig i vår fortsatta framgång och utveckling. Dina kunder återfinns inom de företag och industrier som har materialhantering på pall, där du ansvarar för allt från förhandling och kundanpassade lösningar till affär. Vi tror på struktur, process och uppföljning för att säkerställa resultat och vi arbetar på ett systematiskt sätt med hjälp av vårt affärssystem. Du kommer självständigt hantera, lösa problem och äga affärerna i ditt distrikt.

Det är en 50/50 roll där du både säljer på befintlig kund och har ett stort fokus på att bearbeta nya kunder. Ditt distrikt innefattar Närke och upp mot Värmland, Västmanland och Dalarna. Du utgår hemifrån och besöker kunder dagligen. Tjänstebil ingår i rollen.

Martin Roos, Sales Manager Sweden, om hur det är att jobba på Logisnext?

"Välkommen till ett säljteam som genomsyras av viljan att göra affärer. Vi har ett starkt varumärke och ett brett sortiment som täcker våra kunders behov.

Som ledare är jag öppen och coachande. I rollen som säljare får du god stöttning av många kollegor med gedigen kunskap om både produkter och marknad. Tillsammans har vi fokus på tillväxt."

Läs mer om vad Martin har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/logisnext/logisnext-saljare

Om dig

Vi söker dig som brinner för att sälja och är duktig på nykundsbearbetning. Samtidigt är du också en relationsstark säljare som tycker det är kul att bygga förtroende och långsiktiga relationer med dina kunder.

Det är viktigt att du är strukturerad, både gentemot dig själv och mot kund. Har du förkunskap av sälj och en bra personlighet, blandat med en ordentlig säljkvalité tror vi att du kommer lyckas och trivas i rollen som säljare hos oss.
  • Van vid att ha en hög aktivitetsnivå
  • Erfarenhet av att ha jobbat som fältsäljare
  • Tidigare jobbat med B2B
  • Duktig på att vårda befintliga kunder
  • Självgående, driven och vet att närvaro hos kund ger resultat
  • Grundläggande IT-kunskap
  • B-körkort
Det är meriterande om du kan logistik, men är inget krav på branscherfarenhet då du lär dig produktprogrammet efter hand.

Vi erbjuder dig

Vi är en platt och prestigelös organisation i Sverige som tillhör ett stort internationellt företag. Organisationen är väletablerad och våra servicetekniker erbjuder oöverträffad service till våra kunder i hela Sverige.

Hos oss kommer du ha en huvudroll i vår framtida resa och vara högt prioriterad. Det finns stora möjligheter att bli uppmärksammad och belönad för fina resultat samt utveckling inom företaget.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson, tel. 031-7045190 och Victor Gustafsson, tel. 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget

Den 2 mars 2020 bytte UniCarriers svenska säljdivision namn till Logisnext Sweden AB och är idag ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext Europe B.V. Precis som tidigare erbjuder Mitsubishi Logisnext innovativa lager- och motviktstruckar, som gör skillnad och täcker alla materialhanteringsbehov. De flexibla och individuellt utformade transportlösningarna för logistik och lager tillverkas i Logisnexts produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Japan, Kina, Nederländerna, Finland och USA. Produkterna säljs direkt till slutkund genom ett kompetent säljteam och även via återförsäljare.
Logisnext Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Linköping
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga