Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om du brinner för data och drivs av att skapa BI-lösningar är du den vi söker för att utveckla vår nya molnbaserade BI-lösning som ska stödja våra bilmärken och övriga affärsenheter.

"Du kommer att bli en del av BI-teamet som ansvarar för hela företagets datavärdekedja - från källsystem till datalager och frontend. Som BI-utvecklare kommer du i samarbete med vår BI-backendchef ansvara för att utveckla och stödja vårt framtida dynamiska molndatalager. Tillsammans med ditt team kommer du att bidra till att hitta lösningar baserade på data som alltid stödjer företaget. Du ges en unik möjlighet att utveckla dig och arbeta fram nya idéer, samtidigt som vi strävar efter att vara klassledande inom vår bransch."
- Din blivande chef, Business Intelligence Manager, Peter Ritter

Utveckling av hög kvalitet, värdeskapande och moderna IT-teknologier
Du kommer att tillbringa arbetsdagen tillsammans med dina danska kollegor på huvudkontoret i Glostrup, i våra fantastiska och nyrenoverade kontorslokaler. Vi har högt i tak och en inspirerande arbetsmiljö där utrymme ges till kunskapsdelning, lärande och personlig och yrkesmässig utveckling.

Tillsammans med resten av teamet kommer du att ansvara för underhåll och utveckling av vår nya molnbaserade BI-lösning, där din huvudsakliga roll kommer att vara att utveckla och säkerställa en stabil drift av vårt datalager genom läsbar kod. En viktig del av rollen innebär att utveckla skalbara lösningar i ADF bland annat i samband med implementering av nya bilmärken och geografisk expansion.

Är du vår nya kollega?
Om du vill bli en av oss är det viktigt att du är en sann lagspelare och har en positiv och lösningsorienterad inställning till ditt arbete och dina kollegor. Utöver detta kan du föra en dialog med företaget och du levererar snabbt och med hög kvalitet. Har du kunskaper inom ett eller flera programmeringsspråk är det en fördel, men absolut inte ett krav. Dock ser vi gärna att:
 • Du har relevant IT-relaterad utbildning från ITU eller liknande på kandidat- eller magisternivå
 • Du har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom BI-utveckling
 • Processen med att säkerställa hög datakvalitet faller sig helt naturligt för dig
 • Du har erfarenhet av SQL och dataanalys
Vi erbjuder
 • En bra onboarding med utbildning, sparring, kunskapsdelning och stöd från erfarna kollegor.
 • Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt företag som bl.a. kännetecknas av ett högt tempo och en kort väg från tanke till handling
 • Hemarbete en dag i veckan
 • 10 semesterdagar per år
 • Vi investerar i och vårdar sociala relationer över de olika avdelningarna och arrangerar regelbundet diverse sociala tillställningar. Dessutom har vi fredagsbar, sportklubb och vinklubb
 • Ett lönepaket med bra pensionsförsäkring, sjukförsäkring samt övriga attraktiva personalförmåner och rabattavtal
 • Attraktiva köpe- och lånevillkor för privatköp av en bil från våra egna varumärken
 • Utöver allt detta skämmer Meyers Kantiner bort oss med frukost och lunch och erbjuder möjligheten att beställa kvällsmat att ta med hem som take away
Låter detta intressant?
Då ser vi fram emot att få ditt CV och en motiverad ansökan via länken snarast möjligt. Vi håller löpande intervjuer och tar bort annonsen så fort vi har hittat rätt kandidat, så vänta inte med att ansöka. Observera att vi bara tar emot elektroniska ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S

Fler från samma arbetsgivare