Hoppa till innehåll
Jobsun logotyp

Kundtjänstmedarbetare på Kreta med Gratis Boende

Vi kan erbjuda dig spännande utmaningar på Kreta, där du kommer att arbeta med kundbehandling av svenska kunder.

Det är kunderna som ringer dig och inte tvärtom.

Om du är empatisk och hjälpsam, vill få spännande upplevelser och samtidigt utvecklas både personligt och professionellt, då har du en unik möjlighet att göra det nu.

Vi kan erbjuda dig:
  • Att bo och jobba på Kreta
  • Gratis boende under din vistelse
  • Få arbetslivserfarenhet utomlands
  • Ett vassare CV
  • Personlig utveckling
  • En upplevelse för livet
En vistelse på Kreta blir en upplevelse för livet. Förutom personlig och professionell utveckling kommer du att lära känna ett nytt land och en ny kultur.

Vad blir ditt jobb?

Du kommer att jobba med kundtjänst och din uppgift blir att vägleda kunderna. Det handlar inte om telemarketing och du ska inte ringa folk för att försöka sälja något. Kunderna ringer dig.

Det är viktigt att du är lugn och har tålamod så att du ge kunderna bra förklaringar. Du behöver inte skynda dig vidare till nästa kund. Det förväntas att kunderna har fått svar på alla frågor vid samtalets slut.

Grundlig träning

Innan du börjar jobbet får du grundlig träning. Därför får du en lugn start på jobbet och är bra förberedd för att kunna hjälpa kunderna innan du har ditt första samtal.

Du har dessutom alltid en handledare du kan vända dig till om du har ett svårt ärende.

Du är aldrig på egen hand där nere!

Under hela din vistelse i Grekland kan du kostnadsfritt använda vårt team som din mentor.

Vi på Jobsun har stor erfarenhet av att jobba i Grekland. Vår direktör har bott i Grekland i 8 år och har 3 års erfarenhet av precis det arbete vi erbjuder dig.

Ditt trivsel är en förutsättning för att din vistelse i Grekland ska bli bra, och därför är din trivsel viktigt för oss. Du lämnas inte på egen hand. Du kan kontakta oss under hela din vistelse.

Praktisk information

Du har en 5-dagars arbetsvecka och en normal arbetsdag på 8 timmar. Du har en betald paus på 45 minuter under din 8-timmars arbetsdag.

När du reser får du resan till Kreta betald. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt boende.

Så mycket kan du tjäna

Lönen är ca. EUR 840 efter skatt (9.987 sek). Det låter inte så mycket efter svensk standard men prisnivån är väldigt annorlunda i Grekland, så du får mycket för pengarna. Med gratis boende får du råd till både upplevelser och restaurangbesök.

Du får betalt under din semester, och du får även semesterersättning tre gånger per år. Du kan tjäna upp till en hel extra månadslön till jul och en halv extra månadslön till påsk och sommar. Du får alltså totalt 14 löneutbetalningar per år.

Många alternativ

Vi får löpande lediga tjänster under sensommaren & Hösten. Därför kan vi säkert hitta den tidpunkt som passar dig bäst.

Om du har frågor är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon +45 4252 0384 eller via e-post mai-britt@jobsun.dk
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (18 dagar kvar)