Hoppa till innehåll
Fristads AB logotyp

Lagerchef

Ansök nu

 

Lagerchef / Warehouse manager


Till vår Inbound-och Outboundavdelning söker vi en erfaren ledare med kunskaper inom lager, logistik och distribution.  Drivs du av kvalitets- och produktivitetsmål och kontinuerlig utveckling? Tycker du om att hitta nya effektivare lösningar samtidigt som du leder och optimerar den pågående verksamheten? I så fall kan detta vara din nästa karriärmässiga utmaning! 

Under 2019 investerade Fristads i en helt ny anläggning med fräscha kontor och automatiserat lager i Viared mellan Borås och Göteborg. En stor del av satsningen har lagts på ett nytt distributionscenter med den senaste tekniken och till det söker vi nu en avdelningschef. Anläggningen är en av våra viktigaste satsningar och spelar en nyckelroll i Fristads fortsatta tillväxtresa. 

Vi söker dig vars huvuduppdrag kommer vara att utveckla och driva vår Inbound-och Outboundavdelning framåt. Du kommer att ingå i ett team bestående av fyra andra chefer tillhörande VAS och Warehouse. 

Om tjänsten
Som lagerchef på inbound- och outboundavdelningen har du som huvuduppgift att driva och säkerställa en kostnadseffektiv lagerenhet. Den genomsyras av snabbhet, noggrannhet, individens ansvar och ständiga förbättringar samtidigt som stor vikt läggs vid arbetsmiljö och säkerhet. Du utvecklar och följer upp kvalitets- och produktivitetsmål och strävar efter att optimera enhetens prestation och kostnadseffektivitet. Du stöttar dina kollegors utveckling och förbättra enhetens arbetssätt samt är välbekant med ”Lean warehousing” och vet hur denna arbetsmetod kan hjälpa verksamheten att kontinuerligt förbättras och utvecklas.

Då vi sätter arbetsmiljö och säkerhet högt på agendan kommer du att aktivt arbeta mot lagar och förordningar inom HSEQ-området, det systematiska arbetsmiljöarbetet samt ISO-standarder. Tempot är högt och vi arbetar tätt över avdelningarna. Du rapporterar till och kommer arbeta nära Head of Distribution Center Operations. 

Din profil

 • Teknisk utbildning med erfarenhet inom logistik och lagerstyrning
 • Erfarenhet inom logistikutveckling och distributionslösningar
 • Erfarenhet inom logistikflöden, framför allt hantering av inkommande och avgående gods. 
 • Erfarenhet inom personalledning med en uttalad förmåga att leda och fördela arbete 
 • Muntlig och skriftlig språkfärdighet inom svenska och engelska
 • Erfarenhet inom Lean och processtyrning, där värdeflödesanalys är meriterande

Personliga egenskaper

 • Sätter dig snabbt in i behov och förväntningar samt förstår konsekvenser för den egna enheten
 • Agerar genomtänkt med hög drivkraft och uthållighet
 • Kreativ och problemlösande 
 • Strukturerad
 • Noggrann utan att förlora helheten i alla detaljer
 • Analytisk med hög planeringsförmåga 
 • Tycker om att dela kunskap med kollegor, samt coacha och utbilda medarbetare
 • Kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på ett enkelt och informativt sätt

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll för att ta Fristads resa till nästa nivå, tillsammans med dina nya Fristadskollegor. Vår personal är viktig för oss och du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vi erbjuder ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Givetvis erhåller du även friskvårdsbidrag och bjuds in till både sociala och hälsoinriktade aktiviteter.

Våra värderingar Passion, Prestation, Enkelhet och Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Kontakt:
Har du frågor om tjänsten kontakta Head of Distribution Center Operations Joseph Ghazali tel. +46 (0)33 202153 och/eller Michaela Engström, tel. 033202120. 

Ansökan
Ansök via länken nedan. Tjänsten är för omgående tillträde och vi kommer ha intervjuer v.37-39. 
Vi ser fram emot din ansökan!

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com. 
Fristads AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup