Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Nu söker vi på WV Malmö en ny kollega! Vi söker dig som vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande jobb hos oss som Dialogtekniker. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Vill du bli en del av vårt team?

Om tjänsten

Som dialogtekniker hos oss på VW Malmö, är du är intresserad och har erfarenhet av att arbeta med fordon och har god kommunikationsförmåga. I rollen kommer du att vara ansiktet utåt och ha daglig kontakt med våra kunder. Du kommer att ansvara för att ta emot kunderna, förstå deras behov, ge dem professionell rådgivning och följa upp deras ärenden. Du kommer också att samarbeta med våra mekaniker för att diagnostisera och lösa problem med fordonen, samt sköta fakturering och administration.

Du har förmågan att självständigt styra ditt arbete under dagen, göra egna bokningar, ta hand om kunderna i dialoghallen samt hänvisa vidare till verkstad i de fall detta behövs

Vem är du?

För att lyckas i denna roll behöver du ha följande kvalifikationer och färdigheter

  • En relevant utbildning inom fordonsbranschen och 1-2 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper om fordonsdiagnosverktyg och system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God datorvana och erfarenhet av administrativa program
  • En serviceinriktad och kundfokuserad inställning
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team
  • Förmåga att hantera stressiga situationer och lösa konflikter
  • B-körkort för manuell växellåda är ett krav

Driven, strukturerad och noggrann är egenskaper som beskriver dig som person och du har ett stort tekniskt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete, även i perioder med ett högt arbetstempo. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål med kvalitét samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att uppnå detta ser vi gärna kvinnliga sökanden

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast den 29 februari 2024. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Liknande Jobb

Din Bil Sverige AB Volkswagen Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren