Hoppa till innehåll
Cygate AB logotyp

Seniorkonsult M365 & Azure

Ansök nu

Telia Cygate växer och söker en medarbetare som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Mitt namn är Torbjörn Engman och jag leder en grupp av specialister inom bland annat datacenter, workplace, avancerad klienthantering och molnlösningar. Till något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg, letar vi efter dig som vill arbeta med att designa lösningar baserade på Microsoft 365 och Azure.

Din nästa möjlighet?

Som konsult vägleder du kunder king lämpliga lösningar och säkerställer en hållbar migrering från OnPrem till molnet med hänsyn till framtida anpassningar, utveckling och automation. Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med särkild betoning på teknisk design, implementation och förvaltning av lösningar.

Förutom det får du tillhöra en växande organisation som uppmuntrar dig på din egen utvecklingsresa och du får arbeta tillsammans med kollegor som innehar hög certifieringsgrad inom flera av våra kunskapsområden. När du har jobbat hos oss ett tag ser vi att din roll utvecklas till att du får en ledande roll i större projekt och leveranser samt fungerar som en mentor/rådgivare inom ditt specialistområde.

Vem är du?

Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar, ideér och omsätta krav till genomförbara lösningar. Du samarbetar skickligt via kontinuerlig, enkel och tydlig kommunikation, och söker ständigt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:

  • Du är initiativtagande

  • Du vill lyckas tillsammans med andra

  • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden

Dina erfrenheter:

  • Microsoft Azure

  • Microsoft 365 Collaboration (Teams, Exchange Online, SharePoint, OneDrive)

  • EndPoint (End-user computing EUC, Microsoft EndPoint Manager, Microsoft 365 security stack)

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Helsingborg eller Malmö.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Torbjörn Engman på torbjorn.engman@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare