Kommunikatör i Köpenhamn

Kommunikatör i Köpenhamn

Älskar du media och är intresserad av kommunikation, PR och journalistik?

Är du en medietalang som talar flytande svenska? Ta då detta unika tillfälle för en internationell roll som Kommunikatör på ett av Skandinaviens prisbelönta digitala företag med bas i Köpenhamn.

Autobutler erbjuder dig en möjlighet att utveckla din kompetens inom PR och kommunikation. Du kommer att arbeta med svensk media och vi förväntar oss att du är mediekunnig. Du vet hur man skriver en journalistisk artikel och är familjär med både större svenska medier och mindre journalistiska mediekanaler.

Du måste ha drivet att ringa och skapa relationer med relevanta journalister. Ditt jobb kommer huvudsakligen bestå av att skriva nyhetsvärdigt innehåll och få igenom det till svenska journalister och medier via telefon och e-post. Med din hjälp kommer vi att revolutionera den svenska marknaden för bilreparationer.

Ansvarsområden
  • Bistå i utvecklingen av pressmaterial för svensk journalistiskt driven media
  • Nå ut till lokalt eller nationellt tryck, digitala medier och etermedier
  • Bistå med allmänna kommunikationsaktiviteter

Du är den perfekta kandidaten om
  • Du har relevant utbildning inom kommunikation
  • Du har en medievana (du måste kunna sätta fingret på vad som är dagens agenda i svenska medier och har ett naturligt intresse för nyheter)
  • Du har breda mediekunskaper – inte begränsat till sociala medier
  • Du har kunskap och erfarenhet av PR-arbete

Vi erbjuder

Du kommer att vara en del av ett drivet, internationellt och begåvat marknads- och PR-team som arbetar med fyra länder från huvudsätet i Köpenhamn och du kommer få en unik möjlighet att göra en enorm inverkan på ett internationellt växande dot-com företag.

Sista ansökningsdag
30 januari 2019

Ansökningar
skickas till Global Head of International PR, Jan Sturm, på sturm@autobutler.se. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till samma email eller ringa +45 20 10 81 51
Mer info
Kontaktperson Jan Sturm
Email Mejla Jan Sturm
Område Utland
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autobutler.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autobutler är ett snabbt växande startup-företag i Danmark med en ambitiös företagskultur som skapas av passionerade "Butlers". Genom att samarbeta med mer än 2 000 verkstäder erbjuder Autobutler bilägare högkvalitetsofferter för bilreparation.

Autobutler är på god väg att bli Europas största marknadsplats för digitala verkstadsreparationer med flera tusen verkstäder och
750 000 kunder i Danmark, Sverige, Tyskland, England och Frankrike. Bolaget etablerades i Danmark 2010 men har i dag vuxit till en marknadsplats med 40 medarbetare.

Det skandinaviska sälj- och supportteamet sitter i Köpenhamn tillsammans med en rad centrala funktioner som produktutveckling, IT, finans, marknadsföring och PR.