Hoppa till innehåll
Asmodee Nordics A/S logotyp

Bli en del av Äventyret som Account Manager i vårt fantastiska svenska team baserat i Köpenhamn!

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsplats: Sverige och Köpenhamn/Avedøre Holme

Är du en dynamisk och motiverad person med passion för försäljning? Asmodee Nordics, en framstående europeisk distributör av brädspel, samlarkort och trendprodukter, letar efter en driven Account Manager för att bidra och hjälpa vårt team till framgångar på den svenska marknaden.

Om oss:

På Asmodee Nordics är vi inte bara distributörer; vi är experter på spänning och glädje. Vår breda produktportfölj, inklusive fängslande brädspel som Sequence, Rummikub och Ticket to Ride, tillsammans med samlarkort som Pokémon, Panini och Magic the Gathering, ligger i framkant av spelunderhållning. Nu expanderar vi vårt svenska säljteam och vill att du ska vara en del av äventyret!
 • Dynamisk Arbetsplats: Vårt livliga kontor i Köpenhamn/Avedøre Holme, Danmark, är navet för kreativitet och samarbete.
 • Frihet under eget ansvar: Vi tror på dina idéer och erbjuder dig friheten att ta dessa i bruk, vilket gör dig till en integrerad del av vår framgång.
 • Ambitiös och Rolig Kultur: Bli en del av ett företag som är ambitiöst men också främjar en rolig och glädjefylld arbetsmiljö.
Din Uppgift:

Som vår Account Manager kommer du vara den drivande kraften bakom vår tillväxt i Sverige. Dina dagar kommer att fyllas med att engagera vår mångfaldiga kundbas, från bokhandlare till leksaksbutiker och självständiga spelbutiker. Du kommer aktivt hantera försäljning, bygga och stärka kundrelationer samt etablera nya konton för att visa upp vår spännande produktlinje.

Din Profil:
 • Kommunikationsexpert: Du är skicklig på att utveckla och arbeta med kunder, och du tar med dig energi och entusiasm till varje interaktion.
 • Självgående och Positiv: Som en självgående och positiv individ blomstrar du i en självständig arbetsmiljö.
 • Passionerad Säljare: Du har en äkta passion för försäljning och är ivrig att utveckla och utvidga din kundportfölj.
 • Utbildning eller Erfarenhet: Oavsett om du har bakgrund inom försäljning eller relevant utbildning, är din drivkraft och beslutsamhet det vi värdesätter mest.
 • Affärsskicklighet: Du förstår nyanserna i B-t-B-försäljning, allt från att skapa grundläggande erbjudanden till att förstå helhetsbilden.
 • Flerspråkig Fördel: Flytande i svenska och engelska, med grundläggande danska färdigheter som en bonus.
Vad vi erbjuder:
 • Ett spännande jobb där din initiativförmåga och vilja att göra skillnad värdesätts.
 • En informell arbetsplats med engagerade kollegor som främjar öppen dialog och kontinuerlig feedback.
 • Frihet och ansvar i utbyte mot höga krav, vilket skapar en dynamisk och givande arbetsupplevelse.
Om Asmodee Nordics:

Grundat 2004 som Enigma Distribution är vi nu stolta medlemmar i Global Asmodee Group. Asmodee Nordics ägnar sig åt försäljning och marknadsföring av brädspel, samlarkort och trendprodukter till B-t-B-kunder. Med över 60 anställda baserade i Danmark och vårt satellitkontor i Oslo fortsätter vi forma spelunderhållningens landskap.

Är du redo för detta äventyr?

Om du är redo att göra avtryck inom försäljning och vara en del av ett ambitiöst men samtidigt roligt team, vänligen skicka in ett CV via denna plattform. För andra frågor/funderingar, kontakta vår Säljchef, Jesper Lange, på +45 3634 0315.

Startdatum:

Så snart som möjligt.

Gör oss sällskap och sprid glädje och spänning med våra fantastiska produkter på den svenska marknaden med Asmodee Nordics!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Liknande Jobb

Asmodee Nordics A/S logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 mars 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren