Vaktmästare till MBH Aviation Services

Vaktmästare till MBH Aviation Services

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som är en praktiskt lagd mångsysslare som gillar att arbeta med händerna. Är du dessutom serviceinriktad? Då kanske du skulle fundera på att bli vaktmästare hos MBH Aviation Services som utför service- transport- och byggtjänster på Arlanda flygplats. Ta chansen och sök redan idag, vi går igenom urvalet löpande.
Arbetsuppgifter

I rollen som vaktmästare kommer du arbeta med stor bredd och variation på praktiska uppgifter. Du kommer bland annat:

  • Installation av inredningar främst i restauranger
  • Transportera material till och från byggarbetsplatser och butiker
  • Riva exempelvis restauranger som ska bytas ut
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Är en praktiskt lagd person som gillar att ta tag där det behövs
  • Innehar B-körkort
  • Är mycket bekväm med svenska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du:

  • Är bekväm med engelska

Som person är du lösningsfokuserad och flexibel. Du har en god initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det även viktigt med en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Mars
  • Omfattning: Heltid, kl.7.00-16-00
  • Placering: Arlanda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se