Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Technical IT-Support till Husqvarna Group!

Ansök nu

Har du ett stort intresse för IT och problemlösning och trivs i en supporterande roll? Tycker du det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kan rollen på Husqvarna vara något för dig! Här får du möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt med IT aktiviteter i ett team som värdesätter gemenskap och goda samarbeten. Välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

Husqvarna Group är ett globalt företag med en över 300 år lång historia av innovation inom trädgårds- och skogsvårdsmaskiner. Företaget är drivet av en stark passion för att skapa produkter som förbättrar människors liv och miljön omkring oss. De är ständigt i framkant av teknologi och innovation, och söker nu en entusiastisk IT-tekniker att ansluta sig till deras Manufacturing IT-team som ansvarar och stödjer IT-aktiviteter mot Husqvarnas fabriker globalt.

Husqvarna Manufacturing är sedan ett par år tillbaka inne i den stora satsningen mot automatisering, vilket innebär en omvandling från traditionell produktion till starkt automatiserade fabriker. Detta ställer i sin tur högre krav på avdelningens IT-support eftersom maskiner, robotar och annan utrustning kopplats upp mot IT-lösningar.

I denna roll kommer du att ingå i ett mycket skickligt och dedikerat team, som idag består av 7 medarbetare. Dina främsta ansvarsområden kommer att vara att arbeta med konfigurering av utrustning som finns i fabrikerna, så som scanners, skrivare, PC`s och likvärdigt. Inom ditt område förväntas du arbeta med problemlösning och analysera orsaken till problemet där du såväl initierar, driver och utför arbetet. Teamet arbetar mycket maskin- och systemnära i ett öppet kontorsklimat för att bidra till maximal utväxling och kompetensutveckling. Rollen är uppdelad mellan supportarbete och projektarbete där du arbetar såväl operativt och strategisk - vilket innebär att ingen dag är den andra lik och att du ständigt är på en utvecklingsresa!

Utöver att stötta Huskvarna-siten kommer du även att supportera fabriken i Brastad, som ligger strax utanför Lysekil vilket innebär att resor i rollen förekommer.

Du erbjuds

 • Möjligheten att tillhöra ett skickligt och dedikerat team
 • En spännande möjlighet att arbeta inom en globalt erkänd organisation med en rik historia av innovation.
 • En dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom ditt område
 • Ett arbete med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
 • Har en teknisk utbildning i bagaget, på antingen gymnasie- eller högskolenivå
 • Har grundläggande kunskaper inom IT, det är även önskvärt att du sitter kunskaper inom hårdvara och PC
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort då rollen innefattar en del resor mellan Husqvarnas produktioner

Vidare är det meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av arbete i produktionsmiljö
 • Har grundkunskaper inom Active Directory samt Office365 Windows Server
 • Har tidigare erfarenhet från IT-support och nätverksmiljöer

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare