Svensk- och norsktalande student till flexibelt deltidsarbete

Svensk- och norsktalande student till flexibelt deltidsarbete

Nu ges möjligheten för dig som trivs i en serviceinriktad roll att bli en del av Leadons kundserviceteam på deltid vid sidan av dina studier. Leadon är ett bolag baserat i Tyskland som arbetar som en extern kundservicebas åt sina kunder. De behöver nu stärka kundserviceteamet med en svensk- och norsktalande servicestjärna på deltid som ska arbeta dedikerat mot deras norska och svenska bolag. Är du ute efter ett flexibelt deltidsarbete vid sidan av dina studier där du arbetar hemifrån? Läs mer nedan och ansök redan idag, då start är omgående!
Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetaren kommer du arbeta dedikerat mot svenska och norska bolag som är eller har varit kunder till Leadon och genomföra utgående samtal till dessa. Du kommer med hjälp av färdigställda listor kontakta företag gällande kundfeedback, så som att säkerställa rätt kontaktuppgifter och följa upp kundnöjdhet.

Du förväntas arbeta mellan 10-15 h i veckan och du har flexibiliteten att själv schemalägga dig utefter din tillgänglighet under vardagar mellan kl. 08:00-17:00. Uppdraget inleds med en onboarding över Skype där du får en bra grund och stöttning inför ditt kommande arbete på egen hand. Då Leadon är baserat i Tyskland kommer du utföra ditt arbete hemifrån med utrustning från Leadon och stöttning av en teamledare på distans. Arbetet kräver därför att du är ansvarstagande som person och att du har förmågan att prestera individuellt.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, antingen deltidsarbete eller att du studerar på eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Mycket goda kunskaper i svenska och norska samt goda kunskaper i engelska

Som person är du glad och positiv samt gillar att arbeta i en serviceinriktad roll. Du kommer att ha kontakt med företagskunder vilket kräver god samarbetsförmåga och ett driv av att skapa relationer. Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information
  • Start: Omgående, sträcker sig långsiktigt
  • Omfattning: Deltid, 10-15 h/v
  • Arbetstider: Måndag - fredag mellan kl. 08:00-17:00.
  • Placering: Remote (hemifrån)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se