Sprutlackerare till Ro&Bo Scandinavia på deltid!

Sprutlackerare till Ro&Bo Scandinavia på deltid!

Vi är nu ute efter en deltids lackerare till Ro&Bo Scandinavias snickerifabrik i Bålsta. I rollen är du ansvarig för sprutlackering och att se till att resultatet blir som förväntat. Materialet som du kommer arbeta med är träd och produkterna som produceras är garderober, kök och skjutdörrar. Du förväntas att ha erfarenhet av lackering och kan använda utrustningen, men när det kommer till materialet så kommer du kunna lära dig allt inom träd på jobbet. Tillsammans med Ro&Bos glada produktionsteamet kommer ni att finna den bästa lösningen tillsammans. Vi hoppas hitta någon så snabbt som möjligt, så passa på och sök tjänsten nu!
Arbetsuppgifter
  • Slipa, grundmåla och maskera garderober, kök och skjutdörrar
  • Tillsammans med produktionsteamet anpassa lackering till materialet
  • Sprutlackera garderober, kök och skjutdörrar
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Erfarenhet av lackeringsarbete
  • Erfarenhet av att använda lackeringsutrustning
  • Mycket goda kunskaper i engelska
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, tre månaders uppdrag
  • Placering: Bålsta, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se