Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundservicemedarbetare till Boo Energi

Publiceringsdatum
06 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av service och försäljning och är redo för nästa steg i karriären? Just nu söker vi en säljande Kundtjänstmedarbetare till Boo Energi som kommer bli en ny del av deras dynamiska kundservice-team. Om du har en passion för hållbarhet och vill vara med och driva försäljningen och kundservice framåt så är detta din chans. Sök rollen redan idag- urval sker löpande!Om tjänsten

Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag. Idag ansvarar dem för utveckling och underhåll av elnätet i Saltsjö-Boo samt i delar av Värmdö och Vaxholm. Boo Energi strävar efter ett pålitligt elnät som kan möta både dagens och framtidens krav av elektrifiering.

Som säljande kundservicemedarbetare kommer du att vara en viktig länk mellan företaget och kunderna. Detta är en ny del av Boo Energis kundserviceavdelning och ditt huvudansvar kommer att vara att leverera god service till kunder genom att besvara frågor, lösa problem och erbjuda produkter eller tjänster som passar deras behov. Vidare kommer du att ansvara för att identifiera möjligheter för att öka försäljningen, prospektera leads, arbeta med win-back och bidra med insikter kopplat till utfall av Boo Energis kampanjer.

Din dag börjar 07:30 med att hantera administration fram till kl.9:00 då telefon och chatt öppnar. Du kommer att ingå i ett team som består av ungefär 5 andra medarbetare och du kommer att erbjudas upplärning och stöttning utav dina kollegor. Eftersom detta är en ny roll i teamet förväntas du ta en aktiv roll i både rollens och försäljningsprocessens utveckling. Med rätt driv finns goda utvecklingsmöjligheter hos Boo Energi!

Du erbjuds

 • En arbetsplats med god sammanhållning
 • Tillgång till gym och pool på arbetsplatsen
 • Ett givande och socialt arbete
 • Bli en del av ett företag där hållbarhet är i fokus


Arbetsuppgifter
 • Hantera inkommande samtal, e-post och chatt effektivt, samt hjälpa kunder som besöker på plats
 • Ringa och prospektera leads samt driva säljprocessen framåt
 • Bygga och underhålla relationer med kunder genom att följa upp och säkerställa kundnöjdhet


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice över telefon, mail och/eller chatt, där merförsäljning varit ett naturligt inslag i din vardag
 • Har god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system
 • Är flytande i svenska, i både tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande och din ansökan kommer prioriteras om du har erfarenhet av att arbeta B2C och med win-back.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Nätverkande
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrigt:

 • Start: Början av september
 • Arbetsplats: Saltsjö Boo
 • Arbetstider: 07.30-16.00
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se