Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Redovisningsassistent till Profitura!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Profitura Accounting söker nu efter dig som vill vara med på bolagets tillväxtresa! Är du i början av din karriär och söker efter möjlighet att långsiktigt förvärva erfarenheter inom redovisning och bokföring? Brinner du likt Profitura för att jobba med siffror och ge kunder riktigt bra service? Läs vidare!

Om tjänsten

Sedan starten 2019 har Profitura haft visionen om att vara en närvarande affärspartner till sina kunder. Med engagemang och kompetens, vill de göra skillnad för sina kunders företagande och hjälpa dem att utvecklas. Hos Profitura välkomnas du till en familjär redovisningsbyrå med huvudkontor i södra Stockholm. På plats jobbar en liten arbetsgrupp bestående av grundare och två andra redovisningskonsulter, som är måna om att ha roligt på jobbet och tillsammans! Här möts du av en öppen miljö med högt i tak och korta beslutsled. Med starka år i ryggen växer bolaget och söker nu en ekonomiassistent som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxt.

Som ekonomiassistent utgår du från kontoret och ges möjligheten att arbeta med en varierande kundportfölj bestående av allt från konstnärliga egenföretagare till medelstora bolag. Under första tiden i rollen kommer du arbeta i nära samarbete med Profituras grundare och stötta upp henne med den löpande redovisningen. I takt med din utveckling kommer du ha möjlighet att forma rollen och på sikt axla mer självständigt kundansvar. Hos Profitura är kundrelationen i fokus och för att trivas hos dem är det viktigt att du också tycker om att bygga långsiktiga relationer.

Du erbjuds
 • Möjligheten att växa tillsammans med bolaget där du dagligen kommer bidra till resultat
 • En familjär och engagerad arbetsgrupp'
 • En roll där du ges frihet under ansvar och uppmuntras till att komma med egna initiativ
 • En flexibel syn på arbetstid där du själv kan påverka hur arbetsdagen ska se ut
Arbetsuppgifter
 • Arbeta med löpande bokföring och redovisning
 • Upprätta månads- och årsbokslut, samt deklarationer
 • Hantera leverantörs- och kundreskontra
 • Jobba nära de andra redovisningskonsulterna med att föra dialoger med kund
Kvalifikationer
 • Har en ekonomisk utbildningsbakgrund från gymnasiet, yrkeshögskola, universitet
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsassistent, junior redovisningsekonom eller motsvarande. Med fördel har du kommit i kontakt med: löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, upprättande av månads- och årsbokslut och deklarationer, samt har kännedom om kontoplaner
 • Har god vana av ekonomiska affärssystem såsom Fortnox
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då du kommer använda språket i ditt dagliga arbete
Det är mycket meriterande om du har
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från en redovisningsbyrå
 • Tidigare erfarenhet från en kundorienterad och/eller serviceinriktad tjänst
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare