Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

QC Specialist till PolyPeptide

Publiceringsdatum
11 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för analytisk kemi och har en stor vilja att lära dig och utvecklas? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som QC Specialist till PolyPeptide! Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka in din redan idag!Om tjänsten

Läkemedelsjätten Polypeptide letar just nu efter nya medarbetare till PolyPeptides QC verksamhet som tillsammans ansvarar för den operativa QC verksamheten. I rollen som QC Specialist får du vara med PolyPeptide på en spännande resa då de växer som bolag och med det är det är viktigt att du trivs i en miljö där det händer saker hela tiden. Nu söker vi dig som vill komma in på ett uppdrag via oss på Academic Work. Som QC Specialist kommer du ha projektansvar för startmaterial och råvaror, du ansvarar för ett antal projekt. Du kommer även skriva metoder och specifikationer, teamet arbetar även med bland annat med metodvalidering, efterkontroller och stabilitetsstudier.

Se här vad du kan få chansen att bidra till:

Du erbjuds

 • En fot in på ett spännande bolag, med möjligheter att gå vidare internt på sikt
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Som QC Specialist är du ansvarig för startmaterial och råvara i projekt, detta innebär att du driver, utför och håller samman delar i projektet. Man kommer även skriva metoder och specifikationer samt rapportera och granska analysresultat. Som Specialist kommer du även driva laboratorieutredningar och delta i OOS-utredningar.


Kvalifikationer
 • Har minst en kandidatexamen inom kemi, biokemi, bioteknik eller liknande
 • Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift på grund utav säkerhetsskäl
 • Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från API eller läkemedelsbranschen
 • Bred analytisk bakgrund med kunskaper HPLC, GC, TLC, titrering, IR, etc
 • Det är meriterande om du har yrkeslivserfarenhet av LC/MS-analyser samt erfarenhet av Chromeleon.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, visstid 6 månader
 • Placering: Limhamn
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 april 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se