Nyexaminerad ingenjör inom teknisk fysik eller datateknik

Nyexaminerad ingenjör inom teknisk fysik eller datateknik

Som Research Engineer hos tt2 erbjuds du möjligheten att arbeta med banbrytande teknik och påverka sättet att navigera i komplicerade inomhusmiljöer. De söker dig med forskningstänk, som är en fena på matematik och fysik samt brinner för beräkningar och matematiska modeller. Du erbjuds en roll som kantas av många teoretiska diskussioner och "trial and errors" där du kontinuerligt får testa och evaluera metoder för att göra inomhuspositioneringen bättre. Bli en del av en framgångssaga på ett bolag där du får arbeta brett och påverka i alla stadier från tanke till färdig modell. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som Research Engineer kommer du bli en del av ett lösningsorienterat team som kännetecknas av högt engagemang och innovativt tänk. Du kommer få en gedigen introduktion och stöttning av en mer senior kollega som gjort samma resa som du kommer att göra. Tillsammans med dina kollegor kommer ni

 • Att utveckla positioneringssystemet från tanke till färdig modell
 • Arbeta aktivt med positionering och ta fram fysikaliska/matematiska/ML modeller från grunden och sedan implementera och testa dessa
 • Kontinuerligt testa och evaluera metoder för att göra IPSen bättre

För att trivas hos tt2 måste du motiveras av att jobba varierat och lösningsorienterat och brinna för matematiska uträkningar och att arbeta teoretiskt. Du lockas av att hitta lösningar på problem som ännu inte är lösta.

För tt2 handlar allt om att hitta lösningar. Utan ett extremt lösningsorienterat team hade de aldrig knäckt den där nöten. Det är lösningarna och innovationslusten som driver produkten och engagemanget framåt. Och det är det som gör det så kul att jobba hos dem!

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en Civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, datateknik eller motsvarande
 • Har en god matematisk bakgrund och erfarenhet från studierna i att sätta upp matematiska modeller och/eller erfarenhet av att sätta upp maskininlärningsalgoritmer (exempelvis Python, MATLAB, R eller liknande)
 • Har från studierna fått en grundläggande förståelse för objektorienterad programmering (Java, C/C++ eller liknande)
 • Talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska då kommunikationen kommer att ske på båda språken

Vi söker dig som är
 • Orädd
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bromma, Stockholm.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se