Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Montör till TMP Tooling AB i Lilla Edet!

Ansök nu

Bor du i närheten av Lilla Edet och söker ett aktivt arbete under en kortare period? TMP Tooling arbetar projektbaserat och är nu i behov av en Montör under 2 månaders tid. Sök idag då vi räknar med att tillsätta tjänsten omgående!Om tjänsten

Som montör arbetar du tillsammans med en annan grupp montörer i TMP Toolings verkstad i Lilla Edet. De arbetar med olika projekt och just nu behöver de fler montörer.

För att klara av arbetet är det viktigt att du inte räds av fysiskt tungt arbete och samtidigt har ett intresse för det tekniska. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av just montering utan det viktigaste är att du kommer till jobbet med en god inställning. På en daglig basis kommer du att kapa kolfiberrör, limma på ändstycken och montera ihop dessa strukturer.

Arbetet är flexibelt men den normala arbetstiden är förlagd mellan KL 8-16 måndag till fredag.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du anställs hos oss på Academic Work men arbetar sedan ute hos kund.Kvalifikationer
  • Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift - detta på grund av säkerhetsskäl i verkstaden
  • Har en förmåga att axla en till viss del fysiskt krävande roll

Det är meriterande om du har

  • Arbetat som montör tidigare

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare