Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Materialhanteringschef till APL i Malmö!

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi dig med tidigare ledarskapserfarenhet som är ansvarstagande, engagerad, prestigelös och har god samarbetsförmåga. Är du samtidigt en person som tycker om att arbeta i ett högt tempo och vill vara på ett bolag som gör skillnad? Då kan rollen som materialhanteringschef till APL vara möjligheten för dig. Sök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige.

Som materialhanteringschef tillhör du sektionen inom materialhantering som ligger under enheten Supply Chain. Avdelningen ansvarar för att förse verksamhetens tillverkningsavdelning med material samt utleverans av tillverkade produkter och råvaror. Materialhanteringen har även hand om provtagning som sker i renrum med tillhörande strikta hygienrutiner enligt GMP. Detta sätter krav på en förmåga att följa skrivna instruktioner och uppsatta rutiner för personalen på avdelningen.

Du är en operativ, närvarande ledare som rapporterar till enhetschefen för Supply Chain och arbetar nära kollegorna på inköp, planering och produktion. Du kommer vara ansvarig för att planera, leda och utveckla företagets materialhantering i Malmö. I rollen ingår personalansvar över ditt team på omkring 10 personer där du kommer vara en viktig del i avdelningens framtida utveckling.

Du erbjuds
 • En öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar där du erbjuds en långsiktig och utvecklande tjänst på ett bolag som gör skillnad!
 • En trygg arbetsgivare som har statligt ägarskap och som arbetar på uppdrag för det svenska samhället
 • Tillgång till en förmånsportal där du samlar förmåner och erbjudanden, t.ex. friskvårdsbidrag och kostförmån. APL har kollektivavtal med Unionen och SACO och därtill hörande förmåner, exempelvis tjänstepension, försäkringar, flextid och lediga klämdagar.
Arbetsuppgifter
 • Personal och budgetansvar
 • Utveckling av individer, team och interna samarbeten
 • Driva förbättring och utveckling av verksamheten
 • Skapa en positiv och trygg arbetsmiljö och samordna resurser
 • Hantera avvikelser och förbättra processer
Kvalifikationer
 • Har tidigare dokumenterad erfarenhet av en ledarroll
 • Har erfarenhet av varuförsörjningsprocesser
 • Har god systemvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
 • Är obehindrad i svenska både i tal och skrift
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av att arbeta i en GMP-styrd verksamhet
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis logistik
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Strukturerad
Det krävs att du trivs med att samarbeta tvärfunktionellt på olika nivåer och kan erbjuda en stark analytisk förmåga, samt utmärkt kommunikationskompetens. Du bör även ha förmåga att stötta och coacha medarbetare i det dagliga arbetet, samt att kunna prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Övrigt
 • Rekryteringsprocessen innefattar i slutskedet bakgrundskontroller inkluderat alkohol-och drogtester administrerat av Academic Work
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Landskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga